Tanya Fear, actrice uit ‘Doctor Who’, sinds vorige week vermist

Actrice en stand-upcomedian Tanya Fear is sinds donderdag 9 september vermist. Vrienden en familie hebben via sociale media een oproep gelanceerd om haar te vinden nadat ze voor het laatst is gezien in Los Angeles.

Via een speciaal Twitteraccount zijn vrienden en familie van Tanya Fear de zoektocht gestart naar de actrice. “Dit account is gewijd aan het vinden van onze geliefde Tanya Fear die op 9 september 2021 vermist werd in het Hollywood Bowl-gebied. Tanya heeft een duidelijk Brits accent, is 1,62 meter lang, weegt ongeveer 63 kilogram, heeft bruine ogen, zwart haar en haar haar ziet eruit als op de foto hieronder”, valt daarop te lezen.

https://twitter.com/FindTanyaFear/status/1437183368538509314

Later postte het account ook nog dat Fear zaterdagmiddag was gezien bij Trader Joe’s op Santa Monica Blvd. “Iedereen in dat gebied, houd alsjeblieft je ogen open! Bedankt voor alle hulp!”, tweette @FindTanyaFear toen. Fear zou op het moment van haar verdwijning “een bruine getailleerde top met korte mouwen en een paar knopen aan de bovenkant” en een “donkere geruite broek” gedragen hebben.

Doctor Who

Tanya Fear is een in Zimbabwe geboren Britse actrice die sinds een paar maanden in Los Angeles was voor enkele optredens als stand-upcomedian. Als actrice is ze vooral bekend van haar optreden in de aflevering Arachnids in the UK in de succesreeks Doctor Who in 2018. Fear was daarnaast ook onder andere te zien in de film Kick-Ass 2.

Meer
Lees meer...