Taron Egerton keert terug voor volgende ‘Kingsman’-film: opnames beginnen in september 2022

De prequelfilm The King’s Man is nog niet eens uit, en toch wordt er al over een nieuwe gesproken. In de prequel is er geen plek voor Taron Egertons personage Eggsy, maar de acteur keert dus wel terug voor de vierde film van de franchise. Die film zal het verhaal van Eggsy afsluiten. De opnames zouden september 2022 starten, dat vertelde regisseur Matthew Vaughn in een interview met ComicBook.com.

Het verhaal van Taron Egertons personage Eggsy begon in 2014 met Kingsman: The Secret Service en ging verder in 2017 met Kingsman: The Golden Circle. Nu, een dikke vier jaar later, voegt producent 20th Century Pictures daar een derde film aan toe. Maar opvallend is het feit dat de nieuwe release The King’s Man weinig tot niks te maken heeft met de vorige films. Het is een prequel en vertelt het verhaal van de oprichting van de geheime dienst, jaren voor er sprake was van Eggsy. Toch zal het personage terugkeren in een volgende film. Tot dan zal het een aanpassing zijn om een Kingsman-film zonder hoofdacteur Taron Egerton te zien. De prequel The King’s Man is vanaf 29 december 2021 te zien in de Belgische bioscopen.

Derde of vierde?

Toch is het nog lang niet afgelopen met de Kingsman-verhalen. Regisseur en producer Matthew Vaughn vertelde in het interview dat een volgend deel er zeker zit aan te komen. “We zijn al volledig voorbereid en klaar om te gaan. De opnames starten in september 2022”, liet hij weten. Die volgende film zal weer verdergaan op de tweede film The Golden Circle en brengt dus het personage Eggsy terug. Door de ietwat bizarre volgorde van de films, is het voor sommigen onduidelijk of de volgende Kingsman met acteur Taron Egerton nu de derde of de vierde wordt. Dat hangt af van of je de prequel als deel van de franchise ziet of als volledig losstaande film.

Kingsman vertelt het verhaal van Eggsy, een eenvoudige jongen die op een dag zijn roeping vindt en opgeleid wordt tot agent binnen de geheime dienst. De films worden gezien als actiefilms, maar brengen allemaal de nodige portie humor met zich mee. Zo was in The Golden Circle te zien hoe iemand in de vleesmolen werd gedraaid en eruit kwam als gehakt en hoe zanger Elton John eenzaam opgesloten zat op een onbewoond eiland. Je kan het zo gek nog niet bedenken, of het was er. In de volgende (en laatste) film met acteur Taron Egerton zal het verhaal van Eggsy worden afgesloten. Wanneer de film precies uitkomt is niet bekend, maar tot dan kan je genieten van de prequel The King’s Man. Die komt op 29 december 2021 al in de zalen.

Bekijk de trailer van de prequel The King’s Man hier:

Meer
Lees meer...