‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ haalt “I Like Turtles”-memekind terug

De film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem gaat volgende week in première en dus is de promo momenteel in volle gang. Paramount Pictures wist daarvoor iemand heel opvallends te strikken. ‘Zombie Kid’ deed 16 jaar na datum namelijk nog eens zijn iconische “I like turtles“-uitspraak. De video gaat alvast opnieuw viraal.

Tijdens het Rose Festival in Portland, Oregon in de Verenigde Staten in 2007 besloot correspondente Nancy Francis van de lokale nieuwszender KGW een kindje enkele vragen te stellen. Ze vond daarvoor de toen 10-jarige Jonathan Ware, die volledig als een zombie geschminkt was. In plaats van daar iets over te zeggen, zei die echter heel vrolijk “I like turtles“, waarna het ‘interview’ meteen afgelopen was.

De video van Jonathan Ware werd volgens Know Your Meme tien dagen later door 3mediapro op YouTube geplaatst. Het duurde niet lang voor Zombie/Turtles-kid viraal ging en ondertussen heeft de video al 72 miljoen views.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Ondertussen zijn we 16 jaar later en staan “turtles” opnieuw in de aandacht. Volgende week verschijnt de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem van regisseur Jeff Rowe en scenaristen Seth Rogen, Evan Goldberg, Dan Hernandez en Benji Samit namelijk in de cinema.

Om daar promo voor te maken, zocht filmproducent Paramount Pictures Jonathan Ware opnieuw op. Hij werd opnieuw volledig als zombie geschminkt en mocht voor de camera’s zijn iconische moment van 2007 nog eens naspelen. Opnieuw klonk het even droog “I like turtles“.

Bekijk hier beide “I like turtles“-video’s:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is vanaf woensdag 2 augustus in de cinema te zien.

Meer
Lees meer...