‘Temptation Island’-koppel Jolien en Herbert zijn ouders geworden van een zoontje

‘Temptation Island’-koppel Jolien en Herbert zijn ouders geworden van een zoontje

Geweldig nieuws uit ‘Temptation Island’-land want Herbert en Jolien zijn de ouders geworden van een zoontje. De jongen luistert naar de naam Emilio en heeft al een prachtige, weelderige haardos. 

Temptation Island werd geen succes voor Jolien en Herbert. Herbert deelde de lakens met “zijn mannelijke versie” Saartje, maar wat veel erger was: Jolien had gekust met Karim. Voor Herbert was dat genoeg om de relatie af te blazen. (Herbeleef hier het dramatische kampvuur van Herbert en Jolien.) Maar niet lang na de opnames waren de twee al opnieuw samen. En nu was het voorgoed want eerder dit jaar kondigde Jolien haar zwangerschap aan.

Temptation-baby

Jolien deelde tijdens haar zwangerschap geregeld foto’s en updates over de baby. De laatste foto dateert van drie dagen geleden, met de boodschap “Ik hoop dat dit mijn laatste foto met zwangere buik is. Ik wil je in mijn armen houden, kleine jongen.” En lang heeft ze daar dus niet op moeten wachten. Want nu volgt de eerste foto van de kleine Emilio.

“Zo trots!”, post Jolien bij de eerste foto van haar zoontje. “Onze kleine jongen is geboren. Welkom kleine Emilio Bodendorfer. We zijn zo gelukkig met jou, helemaal gemaakt met liefde.” Op de foto van Jolien is duidelijk te zien hoe het jongetje nu al over een indrukwekkende haardos beschikt. Ook Herbert, die we op Temptation Island vooral leerden kennen als een dominante “wraaknemer”, heeft mooie woorden voor z’n zoontje. “Ik kan niet omschrijven wat ik voel voor jou”, schrijft hij bij een foto met de baby. “Je bent op deze wereld gekomen vol liefde. Ik kan niet stoppen met huilen en God bedanken voor het mooie wondertje dat jij bent en dat alles goed verlopen is. Welkom Emilio Bodendorfer!” Hij sluit af met een zinnetje in het Portugees: “Eu te amo meu filho”. Wat zoveel betekent als “ik hou van je mijn zoon”.

Met deze schattige foto maakte Jolien de geboorte bekend:

Instagram jolienliisa_

Ook Herbert deelde al een schattige foto:

Temptation-baby

Emilio is niet de eerste baby die ontstaan is uit een Temptation-liefde. Ook Kirsten en Regilio mochten twee jaar geleden al een nieuw wondertje op wereld verwelkom: Genaï.

Gesponsorde artikelen