Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Delphine legt uit waarom ze hondje Fiona gestolen heeft


Delphine Temptation Fiona
© Play5

In de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave vertelde Bert dat Delphine hun hondje Fiona gestolen had. Ze zei dat ze met haar ging wandelen, maar keerde nooit terug. Op haar Instagram Story deelt Delphine nu haar kant van de feiten.

Na Temptation Island: Love or Leave is nog maar één koppel overeind gebleven. Alle andere koppels zijn uit elkaar. Bij Donna en Nico en Julia en Wouter is dat als vrienden, maar bij Delphine en Bert kregen we een heel ander verhaal te zien. Zij gingen in ruzie uit elkaar en werden ook niet meer samen gefilmd in de laatste aflevering.

Fiona

Fiona Delphine Temptation
Instagram delphinedevrieze

Donna en Nico hadden voor ze naar Temptation gingen al een afspraak over hun honden. Wie de ander bedroog, kreeg de honden niet. Omdat Nico Donna al voor de opnames bedroog, zitten hun twee honden nu dus bij Donna. Maar ook bij Delphine en Bert veroorzaakte hun gedeelde hondje, de pomeriaan Fiona, problemen. Al tijdens Temptation Island maakte Bert zich zorgen over het diertje. Hij vreesde namelijk dat Delphine haar in huis zou nemen, omdat zij en haar ouders meer tijd hadden om voor het dier te zorgen.

Aanvankelijk hadden ze een beurtrol om voor Fiona te zorgen. Maar in de beelden van enkele maanden na de opnames vertelde Bert dat Delphine Fiona “gestolen” had en hij het hondje sindsdien niet meer gezien heeft. Recent bevestigde hij dat ook nog eens via Instagram.

Ondertussen heeft ook Delphine gereageerd op de feiten. Bij een Q&A op Instagram antwoordde ze op de vraag: “Waarom mag Bert zijn hond niet meer zien?” Delphine reageerde: “Mijn buren lieten mij weten dat Fiona altijd alleen thuis zat. Ik ben inderdaad Fiona gaan halen en sindsdien heeft Bert er mij nooit meer achter gevraagd.” Maar Bert liet recent ook weten dat hij geen contact meer heeft met Delphine. Het is daarbij dus niet duidelijk wie het contact verbroken heeft en of Bert dus de kans kreeg om achter Fiona te vragen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…