Left Right
scrollTop top

‘Temptation’-koppel Herbert en Jolien verwachten tweede kindje


Jolien Herbert Temptation Islan
© VIJF

Jolien en Herbert, die in 2017 te zien waren in Temptation Island, verwachten hun tweede kindje samen. Het koppel maakte het nieuws zelf bekend via Instagram.

Herbert en Jolien kenden een van de meest dramatische Temptations uit de afgelopen drie jaren, maar als bij wonder zijn ze nog steeds gelukkig samen. Twee jaar geleden kregen ze hun eerste kindje en nu laat het koppel weten dat baby nummer twee eraan komt.

Herbert en Jolien

In 2017 had Herbert op Temptation Island de tijd van z’n leven. Hij vond er zijn “mannelijke Herbert” in verleidster Saartje en deelde uiteindelijk ook de lakens met haar tijdens de dreamdate. Voor Jolien werd het een veel minder leuke ervaring. Zij zag haar vriend vreemdgaan en toen ze nadien kuste met verleider Karim kreeg zij de volle lading tijdens het laatste kampvuur.

Maar ondanks dat alles zijn Herbert en Jolien nog steeds een koppel. Twee jaar geleden werden ze zelfs voor de eerste keer ouders van een zoontje: Emilio. En nu komt het koppel met meer goed nieuws, want Jolien is zwanger van hun tweede kindje.

Zwanger

Met een reeks mooie familiefoto’s maakt het koppel nu bekend dat baby twee onderweg is. “We kunnen het niet langer geheim houden”, zo klinkt het bij Jolien. “In maart zullen we met vier zijn. Baby nr. 2 is onderweg!”

Ook Herbert kijkt uit naar zijn tweede kindje. “Gedaan met het zwijgen. Baby nummer twee komt eraan, blessed.” Jolien en Herbert hebben nog niet laten weten wat het geslacht van baby twee is, maar waarschijnlijk zullen ze dat ook deze keer wel met hun fans delen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755