‘The Brothers Sun’ staat nu op Netflix

Netflix heeft het nieuwe jaar al meteen afgetrapt met een prestigieuze nieuwe reeks. In The Brothers Sun wordt de hoofdrol gespeeld door Michelle Yeoh, die begin dit jaar de Oscar voor Beste Actrice in ontvangst mocht nemen voor haar rol in Everything Everywhere All At Once. Zij speelt de moeder van een gezin van huurmoordenaars, maar één familielid is daar niet van op de hoogte.

Sinds donderdag 4 januari 2024 kan je op Netflix kijken naar de gloednieuwe nieuwe serie The Brothers Sun. Het gaat om een komische actiereeks waarin de hoofdrollen gespeeld worden door Michelle Yeoh (Everything Everywhere All At OnceCrazy Rich Asian), Justin Chien (Sun Moon) en Sam Song Li (Better Call SaulNever Have I Ever).

The Brothers Sun

The Brothers Sun volgt de familie Sun. De pater familias is het hoofd van een machtige Taiwanese criminele organisatie. Wanneer hij op een dag wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, reist zijn oudste zoon Charles (Justin Chien) naar Los Angeles om zijn moeder Eileen (Michelle Yeoh) en zijn jongere broer Bruce (Sam Song Li) te beschermen. De jonge en naïeve Bruce werd tot op heden volledig afgeschermd van de waarheid over z’n familie en staat zo een grote shock te wachten. De volledige familie zal moeten samenwerken om zich te beschermen tegen de bende die het gemunt had op hun vader en nu de broers in het vizier heeft.

De reeks is gemaakt door Brad Falchuk, Amy Wang en Byron Wu. Falchuk was in het verleden al verantwoordelijk voor onder andere Nip/Tuck, Glee, American Horror Story en Pose. Wang maakte al From Scratch voor Netflix en Wu maakte de kortfilm The Getaway. The Brothers Sun bestaat uit acht afleveringen van zo’n 50 minuten tot een uur lang die vanaf vandaag allemaal te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Brothers Sun:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...