‘The Circle’ seizoen 6 staat nu op Netflix

De Netflixreeks The Circle is terug voor het zesde seizoen. In dat seizoen zullen de deelnemers het niet langer enkel moeten opnemen tegen catfishes, maar ook tegen een heuse AI-bot. Is artificiële intelligentie slimmer dan het brein van een deelnemer van een realityprogramma? Dat zullen we vanaf nu dus ontdekken in The Circle.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het zesde seizoen van The Circle. Daarin zullen we opnieuw een groep deelnemers te zien krijgen die moeten proberen om – als zichzelf of als iemand anders – een populariteitswedstrijd op sociale media te winnen. En deze keer zullen ze het moeten opnemen tegen artificiële intelligentie.

AI-bot

In de realityreeks The Circle wordt een groep mensen opgesloten in een appartementsgebouw. Ze zitten daar alleen (of soms met twee) in een appartement en kunnen enkel met de andere kandidaten communiceren via sociale media. Daar kunnen ze kiezen wie ze zijn. Gaan ze in The Circle als zichzelf of als een catfish? Met enige regelmaat moet iedereen z’n tegenspelers ranken. Wie de laagste notering krijgt, moet The Circle verlaten. Wie op het einde als enige overblijft, wint.

In de trailer kregen we, op de AI-bot na, nog geen spelers voor het nieuwe seizoen te zien. Wel hoorden we de vertrouwde stem van comédienne Michelle Buteau. Zij liet weten dat er 100.000 dollar op het spel staat, maar dat de deelnemers daarvoor dus een AI-bot zullen moeten verslaan. Zal de bot het programma winnen? Of slagen de deelnemers erin om deze te ontdekken? We zullen het vanaf vandaag kunnen volgen in het nieuwe seizoen van The Circle. Vanaf vandaag zijn de eerste vier aflevering van het nieuwe seizoen beschikbaar. Volgende week, op woensdag 24 april, is het tijd voor de volgende vier afleveringen. Op woensdag 1 mei volgen nog eens vier nieuwe afleveringen en de finale staat gepland voor woensdag 8 mei.

Netflix heeft ook al bevestigd dat de realityreeks zeker nog een zevende seizoen krijgt.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het zesde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...