Left Right
scrollTop top

‘The Circle’: Vier nieuwe afleveringen staan nu op Netflix


The Circle
© Netflix

Het wachten is (voorlopig) gedaan. Vanaf vandaag kan je namelijk de vier volgende afleveringen van The Circle vinden op Netflix. Na de spannende eerste vier afleveringen, inclusief de twist met de kloon, mogen we ons nu waarschijnlijk aan nog wat spannende nieuwtjes verwachten.

De vierde aflevering van het derde seizoen van The Circle eindigde met een cliffhanger van formaat. Kai moest “Michelle” face-to-face gaan blocken, maar daarbij kwam ze oog in oog te staan met Ava en Chanel, die ze al na de eerste blocking naar huis stuurde.

The Circle

Het beloven vier spannende nieuwe afleveringen te worden van The Circle die al meteen beginnen met een flinke portie drama. Kai staat namelijk plots in het appartement van Ava en Chanel en dus niet in dat van Michelle. Door de blocking van “blue Michelle”, komt de groep er dus ook achter dat ze de verkeerde beslissing maakten bij de keuze en de twee Michelles.

In de vier nieuwe afleveringen zullen we zo te zien krijgen hoe de groep op die fout reageert en wat het programma nog meer in petto heeft voor hen. De volgende vier afleveringen volgen op woensdag 22 september, de finale een week later op woensdag 29 september.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…