Left Right
scrollTop top

‘The Circle’ seizoen 3 krijgt startdatum en het is vroeger dan je denkt


The Circle
© Netflix

The Circle komt terug! Vanaf woensdag 8 september kan je nieuwe afleveringen vinden op Netflix. Het tweede seizoen werd uitgezonden in april, maar deze keer moeten we dus niet zo lang wachten.

Het lijkt nog maar net geleden dat het tweede seizoen van The Circle verscheen op Netflix. Maar binnenkort kunnen we al kijken naar het derde seizoen van de realityreeks.

The Circle seizoen 3

Tussen de eerste twee seizoenen van The Circle moesten we meer dan een jaar wachten. Maar deze keer is dat niet het geval. Minder dan vijf maanden na het tweede seizoen zal het derde seizoen namelijk al te vinden zijn op Netflix. Seizoenen twee en drie werden vlak na elkaar opgenomen, waardoor het wachten dus beperkt kon worden.

Ondertussen weten we ook al dat er nog zeker een vierde en vijfde seizoen zullen volgen van The Circle. Daarvoor (en voor de andere realityreeksen) stuurde Netflix recent ook nog een casting call de wereld in.

The Circle

In The Circle worden (aanvankelijk) acht mensen opgesloten in een huis waar ze elkaar moeten wegstemmen tot er één persoon overblijft. Klinkt bekend in de oren, zou je denken. Maar hét grote verschil met Big Brother is dat de deelnemers elkaar niet zien. Ze communiceren met elkaar via het sociale netwerk van The Circle en daarbij hoeven ze niet eerlijk te zijn.

Zo kan je in The Circle als eender wie spelen en kan je dus een volledig catfish-profiel opzetten. Op die manier kan je jezelf populairder maken bij je medekandidaten. In het eerste seizoen won Joey als zichzelf, maar het tweede seizoen werd gewonnen door DeLeesa die in The Circle haar echtgenoot Trevor speelde. Het wordt dus afwachten of het derde seizoen gewonnen wordt door iemand die zichzelf speelt of dat er opnieuw een catfish met het geld gaat lopen.

Bekijk hier de aankondiging op Instagram:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…