Left Right
scrollTop top

‘The Circle’ seizoen 3 staat nu op Netflix


The Circle 3
© Netflix

Goed nieuws voor de realitylovers onder ons, want het derde seizoen van The Circle is sinds vandaag te vinden op Netflix. Het derde seizoen werd meteen na het tweede opgenomen waardoor het al enkele maanden na het tweede verschenen is.

Vanaf vandaag kan je op Netflix de eerste vier afleveringen vinden van het derde seizoen van The Circle. De komende weken verschijnen er elke woensdag vier nieuwe afleveringen. Op woensdag 29 september zal de finale online te vinden zijn op Netflix.

The Circle seizoen 3

Tussen de eerste twee seizoenen van The Circle moesten we meer dan een jaar wachten. Maar deze keer is dat niet het geval. Minder dan vijf maanden na het tweede seizoen is het derde seizoen namelijk al te vinden op Netflix. Seizoenen twee en drie werden vlak na elkaar opgenomen, waardoor het wachten dus beperkt kon worden.

Ondertussen weten we ook al dat er nog zeker een vierde en vijfde seizoen zullen volgen van The Circle. Daarvoor (en voor de andere realityreeksen) stuurde Netflix recent ook nog een casting call de wereld in.

Deelnemers

We kwamen in de afgelopen weken al te weten wie de (beginnende) deelnemers zijn van het derde seizoen. Deze werden voorgesteld in een video op YouTube die gehost werd door Chris uit het eerste seizoen van The Circle en de “lovebirds” van seizoen 2 Chloe en Trevor, die eigenlijk DeLeesa was.

In de video, die in totaal iets minder dan 20 minuten duurt, kregen we de nieuwe kandidaten al te zien en zagen we ook al de eerste Catfish. Daarnaast kwamen we ook al te weten dat zussen Ava en Chanel samen zullen deelnemen aan The Circle als Ava.

Maak hier kennis met de deelnemers van het derde seizoen van The Circle:

Trailer

Vorige week kregen we ook al een trailer te zien voor het derde seizoen. Daarin konden we de nieuwe kandidaten voor de eerste keer in actie zien. Daarbij zijn ook al enkele nieuwe gezichten te zien, die waarschijnlijk pas later The Circle zullen betreden.

Na een seizoen waarin een “echte” deelnemer won en eentje waarin een Catfish won, is het nu dus vooral uitkijken of er deze keer opnieuw een Catfish wint of dat eerlijkheid deze keer opnieuw het langste duurt.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…