Left Right
scrollTop top

‘The Circle’ seizoen 3 krijgt officiële trailer


The Circle seizoen 3
© Netflix

Het derde seizoen van The Circle verschijnt vanaf volgende week op Netflix. Daarin zal opnieuw een groep spelers deelnemen aan de popularity contest waarbij niemand elkaar echt te zien krijgt. Eerder dit jaar verscheen het tweede seizoen op Netflix, maar heel binnenkort is de reeks al terug.

Op woensdag 8 september kan je op Netflix de eerste afleveringen van het derde seizoen van The Circle vinden. Eerder maakte Netflix de nieuwe deelnemers al bekend in een livestream en nu krijgen we de officiële trailer te zien.

The Circle seizoen 3

Tussen de eerste twee seizoenen van The Circle moesten we meer dan een jaar wachten. Maar deze keer is dat niet het geval. Minder dan vijf maanden na het tweede seizoen zal het derde seizoen namelijk al te vinden zijn op Netflix. Seizoenen twee en drie werden vlak na elkaar opgenomen, waardoor het wachten dus beperkt kon worden.

Ondertussen weten we ook al dat er nog zeker een vierde en vijfde seizoen zullen volgen van The Circle. Daarvoor (en voor de andere realityreeksen) stuurde Netflix recent ook nog een casting call de wereld in.

Deelnemers

Enkele dagen geleden maakte Netflix de deelnemers van het derde seizoen al bekend. Zij werden voorgesteld in een liveshow. Deze werd gehost door Chris uit het eerste seizoen van The Circle en de “lovebirds” van seizoen 2 Chloe en Trevor, die eigenlijk DeLeesa was.

In de livestream, die in totaal iets minder dan 20 minuten duurt, kregen we de nieuwe kandidaten te zien en zagen we ook al de eerste Catfish. De meest opvallende deelnemers zijn waarschijnlijk de zussen Ava en Chanel die samen zullen deelnemen aan het programma. In het tweede seizoen moesten Jack en Lisa na hun eliminatie samen één deelnemer spelen in The Circle, maar nu krijgen we dus al meteen een duo te zien.

Maak hier kennis met de deelnemers van het derde seizoen van The Circle:

Trailer

In de trailer krijgen we die kandidaten nu ook voor de eerste keer in actie te zien. Daarbij zijn ook al enkele nieuwe gezichten te zien, die waarschijnlijk pas later The Circle zullen betreden. Zal het derde seizoen opnieuw gewonnen worden door een Catfish of zal eerlijkheid deze keer wel het langste duren?

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…