Romcom ‘The Idea of You’ met Anne Hathaway en Nicholas Galitzine staat nu op Prime Video

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de film The Idea of You, maar vanaf nu kan je die ook bekijken op Prime Video. In de film volgen we de bijna 40-jarige Solène Marchand (Anne Hathaway) die op Coachella belandt en daar de 24-jarige Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) van de boyband August Moon leert kennen en die gooit haar hele leven overhoop.

Prime Video is een opvallende film rijker. The Idea of You is een romcom over een verboden liefde met Anne Hathaway en Nicholas Galitzine in de hoofdrollen.

The Idea of You

We volgen Solène Marchand, een 39-jarige galeriehoudster. Ze is gescheiden en deelt het ouderschap met haar ex-man Daniel. Hij neemt hun dochter Izzy dit jaar mee naar Coachella, terwijl Solène in haar eentje gaat kamperen. Maar op het laatste moment wordt Daniel opgeroepen voor werk, waardoor Solène met haar dochter naar Coachella gaat.

Daniel had daar een meet and greet geregeld voor zijn dochter met de bekende boyband August Moon. En zo ontmoet Solène Hayes Campbell van de groep. Ze spreken kort in zijn trailer, maar er is duidelijk een vonk. Later tijdens het optreden op het podium van Coachella draagt Hayes dan ook een nummer op aan Solène.

Na Coachella viert Solène haar 40ste verjaardag en probeert ze de ontmoeting met de 24-jarige zanger uit haar hoofd te zetten. Tot hij plots in haar galerij staat en haar leven overhoop gooit.

Harry Styles-fanfiction?

Voor wie dit verhaal bekend in de oren klinkt, je bent niet alleen. Heel wat mensen lieten namelijk al weten dat het personage Hayes Campbell, een jonge zanger van een populaire Britse boyband met een hoop tattoo’s en een voorliefde voor oudere vrouwen, hen doet denken aan Harry Styles. Daarnaast heeft ook de rest van het verhaal wel heel veel gelijkenissen met de relatie van de zanger met Olivia Wilde.

Maar de film is niet gebaseerd op Harry en Olivia, maar wel op de roman The Idea of You van Robinne Lee. Hoewel er over het boek al vaak gezegd werd dat het zou gaan om fanfiction over Harry Styles, heeft de auteur dit altijd ontkent. Al heeft ze wel al toegegeven dat er “een stukje van Harry Styles in Hayes Campbell zit. “Hij moest een soort prins Harry meets Harry Styles zijn en ik combineerde hem ook met enkele van mijn exen, mijn echtgenoot en Eddie Redmayne”, vertelde Lee aan Vogue in 2020.

Bekijk hier nog eens de trailer:

Meer
Lees meer...