‘The Kardashians’ komt in mei met nieuw seizoen op Disney+

In 2022 maakte Disney+ bekend dat de Kardashians zouden terugkeren met hun realityshow. Ondertussen zijn er alweer twee seizoenen de revue gepasseerd en ook een derde komt eraan. Dat seizoen zal op 25 mei in première gaan op de streamingdienst.

Disney+ heeft een teaser onthuld voor het derde seizoen van The Kardashians. Het nieuwe seizoen van de populaire originele serie gaat op 25 mei in première op de service. Vanaf dan zullen fans elke donderdag een nieuwe aflevering kunnen verwachten.

The Kardashians

In The Kardashians zien we, net zoals de voorbije jaren, het reilen en zeilen in een van de meest beroemde families ter wereld. De synopsis beschrijft het als: “Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie die de camera’s terugbrengen om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen”.

Het bekende programma Keeping Up With The Kardashians eindigde nog maar in september 2020, maar toch besliste de familie om er vorig jaar opnieuw voor te gaan. Eén van de voornaamste redenen zou wel eens de opkomende cancel culture kunnen zijn, die ervoor zorgt dat heel wat bekende mensen aan de hand van één uitspraak of artikel volledig uitgespuwd worden. Daar wil de familie nu weerwoord tegen bieden, door de kijkers toegang te geven tot hun volledige privéleven.

Derde seizoen

Het derde seizoen nodigt de kijkers opnieuw uit in het leven van de familie terwijl ze het moederschap, het co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band zal op de proef worden gesteld en er zullen spanningen ontstaan, maar als familie zullen ze samen de storm doorstaan.

In de eerste teaser is alvast te zien hoe Kim het opnieuw heeft over “de echte waarheid”. Kort daarna zijn beelden te zien van haar en haar ex Pete Davidson. Een deel van het seizoen zal dus daarrond draaien. Daarnaast keren ook de andere zussen terug en is het woord “drama” al meerdere keren te horen.

Bekijk de eerste teaser van The Kardashians seizoen 3 hier:

The Kardashians seizoen 3 is vanaf donderdag 25 mei wekelijks te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...