Artificiële intelligentie bepaalt hoe Kardashians er zouden uitzien zonder botox

Artificiële intelligentie of AI kan soms verrassend uit de hoek komen. Eerder deze maand was er al een fotograaf die AI gebruikte om overleden celebrity’s terug tot leven te brengen, maar deze keer gaat het over een iets ludieker gebruik van de intelligentie. Een TikTokker deelde nu namelijk beelden van hoe de Kardashians er zouden uitzien zonder botox en andere plastische chirurgie.

De Kardashians zonder plastische chirurgie, dat is als een café zonder bier. En dat daar soms smakelijk om wordt gelachen, dat werd deze week nog eens duidelijk op de app TikTok. Daar deelde gebruiker @vandahoodlive namelijk twee video’s van de verschillende Kardashians tijdens een interview. In de ene video leek alles normaal, maar in de andere video gebruikte die een AI-systeem om de Kardashians er “echter te laten uitzien”.

Geen botox

“Welke Kardashian of Jenner heeft volgens jullie de grootste transformatie ondergaan?”, valt er te lezen in het onderschrift van een video van VandahoodLive. In de video krijgen we zo goed als alle Kardashians te zien in een interview. Daarin vertelt Kylie Jenner over haar obsessie met make-up en de onzekerheden over haar lippen. Daar zien we onder andere Kim en Khloé Kardashian en Kris en Kendall Jenner op reageren met hun eigen struggles.

Dat interview werd in een AI-programma gegoten dat alle mogelijke plastische chirurgie wegfilterde. Daardoor zien we de hele Kardashian-clan in hun “natuurlijke look”. Zo zou Kris Jenner een meer uitgevallen gezicht hebben, zou Khloé een veel dikkere neus en Kylie vooral dunnere lippen hebben.

Reacties

Vandahood zelf reageert ook op de video en vindt de plastische chirurgie “zonde van het geld”. “Ze zien er fantastisch uit, ik snap het niet”, vertelt hij. Ook in de comments regent het aan verraste reacties. “Iedereen ziet er ongeveer hetzelfde uit, behalve Kylie”, klinkt het. Anderen gaan daarmee akkoord en vinden het net als de TikTokker overbodig. “Ze zijn echt niets veranderd, alleen een beetje ouder geworden”, valt er nog te lezen.

Bekijk de TikTok hier:

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive
Meer
Lees meer...