Ray J over befaamde sekstape met Kim Kardashian: “We moesten drie versies filmen zodat Kris Jenner de beste kon kiezen om te lekken”

We kunnen tegenwoordig niet om de Kardashians heen, waardoor je haast zou vergeten dat de start van hun imperium een sekstape van Kim Kardashian was. Die tape lekte uit waardoor de hele wereld op slag wist wie Kim K was. Maar nu zou dat allemaal geënsceneerd zijn geweest door niemand minder dan momager Kris Jenner herself.

Ray J, die in 2007 te zien was in de sekstape met Kim Kardashian, heeft uit de biecht geklapt. Daarbij beweert de zanger en ex van Kim dat de sekstape in scène werd gezet door Kris Jenner. En dat het dus niet ging om een lek, maar om een geplande actie.

Leugendetector

Dit weekend was Kris Jenner te gast in de Late Late Show with James Corden. Daar werd ze aan een leugendetectortest onderworpen. De matriarch van de Kardashians kreeg daarbij de vraag of ze iets te maken had met de sekstape van Kim en Ray J. Kris antwoordde “nee” en de leugendetector zei dat ze de waarheid sprak.

Maar Ray J beweert dat de leugendetector fake was. Hij reageerde met een reeks video’s op Instagram. “Je zoekt problemen met de foute zwarte man”, schreef hij in de caption. In de video zelf zei hij: “Ik geef geen f*ck over hoe oud dit is! Wat je met me probeert te doen, is bijna onmenselijk en fout op het hoogste level. F*ck dit, je bent gewoon racistisch. Dit is fout om met eender wie te doen. Je denkt dat je gewoon mensen voor de gek kan houden en er zomaar mee wegkomt.”

Drie takes

Daarnaast deelde Ray J ook Instagram-gesprekken die hij had met Kim Kardashian. De berichten werden verzonden in april van dit jaar. Daarbij haalt Ray J aan dat het lek van de sekstape fake was en georkestreerd werd door Kris Jenner. “Je moeder controleerde de hele sekstape-deal met Joe Francis en Steve Hirsch (de CEO van Vivid, de app waar de video verspreid werd, red.). Het was haar idee om de video te verspreiden op Vivid. Alles wat ik deed was m’n toestemming geven.”

De reden waarom de twee toen stuurden via Instagram, was omdat de sekstape aan bod kwam in The Kardashians, de nieuwe reeks over de familie van Kim. “Nu wil je het doen lijken alsof ik het deed zonder jouw medeweten. Al die fake tranen. Jouw fans geloven dat je eerlijk en oprecht bent, maar het is allemaal fake voor de camera’s.”

Kim reageerde toen: “De show werd live gefilmd op de dag waarop ik door de hel ging omdat jouw manager dreigde om een andere tape te lossen. Mijn vijfjarige zoontje zag toen een reclamespotje met mijn huilende gezicht als clickbait in Roblox, waarbij geschreven stond: ‘Kims nieuwe sekstape’. Het was moeilijk om mee om te gaan en ik begrijp hoe dat voor jou voelt. We zijn allebei ouders met jonge kinderen en een carrière. Ik ben er zeker van dat jij ook, net zoals ik, verder wil gaan met je leven. Maar jouw manager is degene die dit opnieuw naar boven bracht en ik heb het recht om te delen wat voor impact dat op me had.”

Contract

In de video toont Ray J ook nog documenten die hij omschrijft als “het originele sekstape contract”. Daarin staat te lezen dat zowel Ray als Kim 400.000 dollar ontvingen voor de video en dat ze drie verschillende tapes moesten opsturen, waaruit de beste dan gekozen zou worden.

Voorlopig hebben Kim Kardashian en Kris Jenner nog niet gereageerd op de nieuwe beschuldigingen van Ray J.

Bekijk hier de volledige video van 44 minuten van Ray J:

Meer
Lees meer...