Kim Kardashian zou graag meespelen in een Marvel-film

Dat Kim Kardashian van vele markten thuis is, bewees ze al eerder. Maar de celebrity blijkt ook acteerambities te hebben. En als ze zelf mag kiezen, doet ze dat in het Marvel Cinematic Universe (MCU). “Dat zou zo leuk zijn om te doen”, zei ze daar recent zelf over.

Moeder van vier kinderen, celebrityster in haar eigen reeks The Kardashians, verantwoordelijk voor haar eigen modelijn SKIMS en skincarelijn SKKN, advocate en nog zoveel meer. De agenda van Kim Kardashian is alleszins zelden leeg.

Recent was Kim Kardashian daarnaast ook nog iets vaker op televisie te zien. Zo verscheen ze niet zo lang geleden op Saterday Night Live (SNL). Bijna tien jaar geleden had ze een gastrolletje in Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. En meer recent was haar stem te horen in de film van Paw Patrol van Nickelodeon.

Marvel

Het is dan ook niet onlogisch dat Interview Magazine in een uitgebreid interview vroeg of de ster in de toekomst nog acteerambities had. “Ik zou het doen als er een leuke opportuniteit zou opduiken. Misschien een Marvel-film, dat zou zo leuk zijn om te doen. Ik ben niet actief op zoek, maar ik denk dat zo’n dingen gewoon komen wanneer ze moeten komen”, legt ze daarin uit.

Kim Kardashian zou alvast niet de eerste verrassende cameo zijn in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Zo was Megan Thee Stallion recent nog kortstondig te zien in de Disney+-serie She-Hulk. Misschien is er in de toekomst ook voor Kim zo’n rol weggelegd. De Kardashian-clan heeft alvast goede connecties met Disney. Hun realityprogramma The Kardashians is namelijk te zien op Hulu, dat eigendom is Disney.

Lees hier het interview mer Kim Kardashian:

Meer
Lees meer...