Kim Kardashian lanceert nieuwe skincare-lijn SKKN

Niet zo lang geleden lanceerde Kim Kardashian de nieuwste campagne voor haar shapewear- en kledingmerk SKIMS. Nu komt de realityster met haar eigen skincare-lijn op de proppen. De aankondiging van deze nieuwe huidverzorgingscollectie komt minder dan een jaar nadat Kardashian haar make-uplijn KKW Beauty opdoekte. De nieuwe lijn zal SKKN BY KIM heten en verschijnt later deze maand.

Minder dan een jaar nadat Kim Kardashian de stekker uit KKW Beauty trok, waagt ze zich toch opnieuw aan een beautylijn. Zo lanceert de realityster een volledig nieuwe skincare-lijn, SKKN BY KIM genaamd, schrijft de Britse Vogue. Die zal vanaf 21 juni 2022 verkrijgbaar zijn via de website.

Skincare

Wie kent KKW Beauty nog? Dat is de make-uplijn van Kim Kardashian, die nu intussen wel niet meer bestaat. Bijna een jaar later besloot Kardashian zich opnieuw in de wereld van de skincare en beauty te storten. Zo lanceert ze een volledig nieuw merk: SKKN BY KIM. De nieuwe huidverzorgingslijn zou bestaan uit een assortiment van hoogwaardige producten die er ook uitzien zoals je van Kim Kardashian zou verwachten. De flesjes en potjes hebben namelijk neutrale tinten en een minimalistisch design.

In totaal bestaat de lijn uit negen producten die ontworpen zijn om je huid te revitaliseren. Daarnaast is alles vegan, cruelty free en ook nog eens hervulbaar. En dat voor een prijsje van minder dan 100 dollar (zo’n 93 euro). Een ware zegen in de wereld van luxueuze huidverzorgingsproducten als je het ons vraagt.

SKKN BY KIM

Het idee voor een huidverzorgingslijn is ontstaan uit Kims eigen struggle met huidproblemen. De realityster kampt namelijk met psoriasis. Dat is een huidaandoening waarbij je droge rode vlekken op je gezicht en lichaam krijgt. Daarom werkte Kardashian dus jaren samen met dermatologen en esthetici om zo de beste huidverzorging te kunnen geven met SKKN. Het merk biedt een volledige skincare-routine aan met o.a. een zachte cleanser, een serum met hyaluronzuur en een voedende nachtolie.

Als deze producten iets voor jou lijken, noteer dan 21 juni 2022 alvast in je agenda. Want dan is SKKN BY KIM te koop.

Meer
Lees meer...