Kim Kardashian bekent dat ze hoofd True op lichaam Stormi fotoshopte: “Wilde m’n aesthetic niet verpesten”

Kim Kardashian is geen vreemde voor Photoshop. In haar Instagram Story heeft ze nu bekend dat ze het hoofd van True op het lichaam van Stormi fotoshopte. Het ging om foto’s van haar dochter Chi en Kylie Jenners dochter Stormi tijdens een tripje naar Disneyland. Maar op de foto op de Instagram van Kim was het plots True, de dochter van Rob Kardashian, die naast Chi stond.

Kardashians en Photoshop, het is een match made in heaven. Maar de laatste Photoshop van Kim is wel heel extreem. Ze biecht het verhaal nu zelf op.

De kaaklijn van Pete

In een eerste reeks Instagram Stories reageerde Kim Kardashian op een artikel van Page Six. Daarin werd beweerd dat ze de kaaklijn van haar nieuwe vriend Pete Davidson had bewerkt voor een foto op haar Instagram. Kim deelde de live photo op haar Story die bewees dat ze niets had gedaan aan de kaaklijn van Pete.

“Ik denk dat Pete gewoon een snatched kaaklijn heeft. Zo snatched dat jullie dachten dat het Photoshop was”, grapte ze bij de post. Ze bekent wel dat ze een filter toevoegde aan de foto. Maar ze gebruikte dus geen Photoshop. Dat deed ze wel bij andere foto’s op haar Instagram.

Kim Kardashian fotoshop Pete
Instagram @kimkardashian

True in plaats van Stormi

In de volgende Stories deelde Kim een opmerkelijker verhaal. “Oké jongens, ik heb nog een Photoshop-bekentenis. We zitten hier nu toch in deze veilige cirkel van de waarheid.” In de volgende post deelt ze een screenshot van haar Instagram Feed. Daarbij schreef ze: “Oké, oké, dus jullie weten dat ik mijn aesthetic heel belangrijk vindt. En op dit moment staat mijn Instagram in het teken van roze en blauw. Is het niet superschattig en goed gepland?”

Dat blauw-roze thema zorgt er natuurlijk ook voor dat Kim probeert om zoveel mogelijk foto’s probeert te nemen waarin die kleuren voorkomen. Maar soms moet ze daar dus nog iets aan aanpassen. “Op de originele foto stond Stormi”, biecht Kim op. “Maar ik had aan Kylie gevraagd of ik de foto kon posten en ze wilde het op dat moment niet echt en ik respecteerde dat. Toch wilde ik m’n feed niet verpesten en Chi had roze aan dus het matchte perfect.”

Daarom loste Kim het op door het hoofd van True, de dochter van haar broer Rob op het lichaam van Stormi te fotoshoppen. Daarnaast maakte ze de broek van Stormi (die op de foto dus True was geworden) ook roze om beter te passen op haar Instagram. “Ik dacht niet dat het zo’n groot probleem zou zijn, maar True’s moeder vroeg plots of ik haar dochter stiekem voor het eerst meegenomen had naar Disneyland”, laat Kim tot slot nog weten.

Kim Kardashian fotoshop True
Instagram @kimkardashian
Meer
Lees meer...