‘The Kardashians’ seizoen 2 krijgt eerste teaser trailer en releasedatum

Maak je klaar voor meer drama want de nieuwe Disney+-reeks The Kardashians komt terug voor een tweede seizoen. In de allereerste teaser van dat aankomend seizoen verwelkomen we niemand minder dan Kim Kardashians nieuw lief: Pete Davidson. Daarnaast weten we nu ook wanneer we seizoen 2 mogen verwachten.

Disney+ heeft recent de teaser trailer onthuld voor het tweede seizoen van The Kardashians. Daarin zullen we eindelijk het it-koppel van het moment zien: Kim Kardashian en Pete Davidson. Het nieuwe seizoen van de realityserie verschijnt vanaf 22 september 2022 op Disney+.

The Kardashians seizoen 2

The Kardashians komen terug voor een tweede seizoen! Daarin zullen de camera’s weer gericht zijn op het steeds veranderende leven van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. De familie zal de kijkers opnieuw een blik geven op hun grootste triomfen, maar ook hun grootste struggles. En terwijl de hele wereld meekijkt in hun privélevens is het vooral hun onbreekbare familieband die hen blijft motiveren.

“Het leven is mooi, ik heb een nieuw lief”, horen we Kim Kardashian zeggen in de teaser trailer van seizoen 2. Daarnaast is het hilarische moment op het einde, waarbij Kim aan Pete vraagt of hij samen wil douchen, ons ook niet ontglipt. Verder krijgen we in de teaser ook nog een preview op Kylie Jenners tweede zwangerschap te zien en de planning van het huwelijk van Kourtney en Travis. Daarnaast zou er ook mogelijk iets schelen aan de gezondheid van Kris Jenner. Daarbij krijgt de familie ook te maken met de spraakmakende rechtszaak tegen Blac Chyna.

Dat en nog veel meer zullen we vanaf 22 september kunnen zien op Disney+ in The Kardashians.

Bekijk de eerste teaser van The Kardashians seizoen 2 hieronder:

Seizoen 2 van The Kardashians is vanaf 22 september 2022 te zien op Disney+. Nog geen Disney+? Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...