Megan Thee Stallion binnenkort te zien in het Marvel Cinematic Universe

Het blijft maar nieuwe namen regenen in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Deze week heeft zangeres Megan Thee Stallion namelijk bekendgemaakt dat ze heel binnenkort te zien zal zijn in een Marvelproject. Dat nieuws werd bevestigd door The Cut. Welke rol ze zal spelen, is nog niet bekend. Maar volgens bronnen zou ze opduiken in een aflevering van She-Hulk.

Is er een carrièreswitch in de maak voor zangeres Megan Thee Stallion? Ze zal alleszins binnenkort te zien zijn in de reeks She-Hulk, waarvan er nu al twee afleveringen online staan. Welke rol ze precies zal spelen, is niet bekend. Naast het Marvelproject is Megan Thee Stallion binnenkort ook te zien in F*cking Identical Twins. Die film wordt omschreven als een eigentijdse bewerking van The Parent Trap.

Marvel

Marvel Studios blijft maar nieuwe (en bekende) mensen aanwerven. De laatste tijd releaset het bedrijf heel wat nieuwe projecten en daar horen natuurlijk ook nieuwe personages bij. Eerder zagen de fans al John Krasinski in de rol van Reed Richards, de terugkeer van Tim Roth als Abomination, Ethan Hawke in Moon Knight enzovoort. En aan dat lijstje wordt nu dus nog een bekende naam toegevoegd.

Zangeres Megan Thee Stallion, vooral bekend door haar singles WAP (met Cardi B) en Body, zal namelijk te zien zijn in een van de komende afleveringen van She-Hulk. Die serie ging twee weken geleden in première op Disney+ en wordt gezien als een soort comic relief-tussendoortje. Het is nog niet bekend welke rol Stallion zal spelen, maar velen denken dat ze als zichzelf zal meedoen.

She-Hulk

Een cameo van Megan Thee Stallion zou in een serie als She-Hulk ook perfect mogelijk zijn. De reeks heeft namelijk een grote humorfactor, waardoor de zangeres perfect een plotse intrede zou kunnen maken als zichzelf. Daarnaast verwachten fans in de nieuwe reeks heel wat cameo’s, waardoor die van Stallion er zeker in zou passen.

Welke functie haar rol dan zou hebben en wat de invloed op het hoofdpersonage Jennifer Walters zal zijn, valt nog af te wachten.

Bekijk de trailer van She-Hulk hier:

Meer
Lees meer...