Megan Thee Stallion ‘duwt’ bekende personen en wordt nieuwe internethype

Het internet is weer een trend rijker en wie al eens door TikTok, Twitter of Instagram scrolt, weet ook waarover het gaat. Een deeltje uit Megan Thee Stallions videoclip Plan B wordt namelijk gigantisch veel gebruikt in een nieuwe hype. Daarbij duwt de zangeres, met behulp van de juiste montage, verschillende populaire personages en artiesten op de grond.

Zangeres Megan Thee Stallion heeft sinds vorige week een nieuw album uit, en sindsdien zorgen fans online voor haar grootste marketingstunt. Het internet heeft namelijk een leuk moment ontdekt in de videoclip van de single Plan B en dat moment wordt nu gebruikt als meme. In die meme is te zien hoe de rapster verschillende populaire personages tegen de grond gooit.

Plan B

Het nieuwe album ‘Traumazine’ kwam pas uit op 12 augustus, maar toch is er één lied dat al langer bekend is. De videoclip van de song Plan B staat al twee maanden online en kreeg door de release van het album extra aandacht. Dat zorgde er ook voor dat enkele fans een leuke scène opmerkten in de clip. In die scène, aan het einde van de video, duwt Megan Thee Stallion namelijk de cameraman omver met de woorden “you’s a bitch”.

Dat specifiek moment gaat nu de wereld rond in de vorm van TikToks, Reels en Tweets. Maar in die verschillende versies is het niet de cameraman die omver valt, maar wel verschillende populaire personages, acteurs en artiesten. Die ‘geduwde’ personen gaan van Gandalf uit Lord of the Rings en Eleven uit Stranger Things tot K-popgroep BTS.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden:

Meer
Lees meer...