Spanning tussen Kim Kardashian en Ye loopt op na discussie over vermeende tweede sekstape

De scheiding tussen Kim Kardashian en Ye lijkt dan toch steeds meer op een vechtscheiding uit te draaien. Terwijl het koppel aanvankelijk in een goede verstandhouding uit elkaar ging, is die sfeer recent helemaal omgedraaid. Het meest recente drama draait om een vermeende tweede sekstape van Kim Kardashian die volgens Ye zou bestaan.

Tot een goede maand geleden leek Ye, zoals Kanye West sinds enige tijd officieel heet, er nog alles aan te doen om de relatie met Kim Kardashian te herstellen. De rapper smeekte haar meermaals om hem te vergeven en kocht zelfs het huis recht tegenover haar woonst. Kim daarentegen wou verder gaan met haar leven en wou via de rechtbank de scheiding, die Ye weigerde te aanvaarden, officieel laten maken.

Kim Kardashian vindt niet alleen dat zij en haar ex te veel verschillen, maar lijkt met Pete Davidson ook een nieuwe liefde te hebben gevonden. En sinds begin dit jaar is ook Ye opnieuw aan het daten – met Julia Fox – waardoor hij zijn verzoeningspogingen heeft gestaakt.

Laptop

Nu hij zijn ex niet meer terug wil, is het tijd om wat dirt te verspreiden. In een interview met Jason Lee van Hollywood Unlocked vertelde Ye dat hij recent heeft voorkomen dat er een tweede sekstape van Kim Kardashian verspreid werd. Het ging volgens hem om een nieuwe video van haar met haar ex Ray J. Een eerste sekstape van de twee verscheen in 2007 onder de naam Kim Kardashian, Superstar en bevatte expliciete beelden van een reis uit 2002.

“Ik ben zelf op een avond de laptop van Ray J halen. Op het vliegveld ontmoete ik een man die hem gaf en de volgende ochtend ben ik hem aan Kim gaan geven”, zegt hij. “Ze huilde toen ze het zag. Weet je waarom ze huilde toen ze het op de laptop zag? Omdat het weergeeft hoeveel ze is gebruikt. Het geeft weer hoeveel mensen niet van haar hielden, en haar gewoon als een handelswaar zagen.”

Kim Kardashian ontkent

Ondertussen heeft een woordvoerder van Kim Kardashian tegenover Page Six ontkend dat er op de beruchte laptop een tweede sekstape stond. “De computer en harde schijf zouden de originele video en eventuele nog niet getoonde beelden bevatten. Na beoordeling was er niets seksueel te vinden, alleen beelden van in het vliegtuig op weg naar Mexico en beelden in een club en restaurant op dezelfde reis”, staat in de verklaring.

“Kim blijft ervan overtuigd dat er geen nieuwe, tweede tape bestaat. Na 20 jaar wil ze echt verder met dit hoofdstuk en in plaats daarvan haar focussen op de positieve dingen die ze doet als moeder, ondernemer en pleitbezorger voor rechtshervorming”, besluit het statement.

“Kim is Kanye dankbaar”

“Kim was en is Kanye echt dankbaar dat hij die laptop heeft teruggekregen. De tape deed haar veel pijn en blijft haar tot op de dag van vandaag achtervolgen. Ook al zijn ze niet langer samen als koppel, ze blijven op één lijn met dezelfde zorgen over hoe deze inhoud, die nog steeds tegen haar wordt gebruikt, in de toekomst van invloed zal zijn op hun vier jonge kinderen”, zegt een insider verder nog aan Page Six.

Meer
Lees meer...