‘The Last of Us’: Bekijk hier de trailer over aankomende afleveringen

De eerste aflevering van de langverwachte serie The Last of Us is sinds kort te zien via Streamz. Om ons warm te maken voor de aankomende afleveringen heeft HBO nu een nieuwe trailer gelost met wat nog komen zal. Daarin krijgen we te zien Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) te wachten staat in het tocht door de Verenigde Staten.

The Last of Us van gamedeveloper Naughty Dog is een van de meest bekroonde en best verkochte games ooit. Het spel wordt uitgegeven door Sony en is dus alleen beschikbaar voor PlayStation. Twee jaar geleden kwam er na acht jaar wachten met The Last of Us Part II eindelijk een opvolger uit.

Streamz

Het is dan ook niet verwonderlijk dat HBO de rechten heeft gekocht om de game te herwerken tot een serie. Daarvoor wist het Craig Mazin, maker van de succesreeks Chernobyl, binnen te halen. Hij schreef samen met Neil Druckmann, bedenker van de game, het scenario schrijven voor The Last of Us. Het resultaat daarvan kan je sinds begin deze week bij ons bekijken op Streamz. Daar zal iedere maandag een nieuwe aflevering verschijnen, in totaal goed voor negen afleveringen.

Dat wil zeggen dat ons de komende weken of heel wat spannende afleveringen van The Last of Us te wachten staan. In een nieuwe teaser kan je zien wat we daarvan mogen verwachten. Zo zal de derde aflevering zich richten op Bill (Nick Offerman) en Frank (Murray Bartlett). De vierde aflevering gaat dan weer over een van de belangrijkste verhaallijnen in de game, namelijk de gebeurtenissen in Pittsburgh.

Joel en Ellie

The Last of Us speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel (Pedro Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen.

Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een meedogenloze, hartverscheurende reis door de Verenigde Staten waarin Joel en Ellie op elkaar aangewezen zijn om te overleven. Tijdens reis vecht Joel tegen zijn trauma’s terwijl hij een meisje beschermt dat de laatste hoop van de mensheid vertegenwoordigt. Zij blijkt namelijk immuun te zijn voor het virus dat de mensheid teistert.

Bekijk hier de nieuwe trailer van The Last of Us:

The Last of Us is vanaf maandag 16 januari 2023 wekelijks te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...