‘The Little Mermaid’ is vanaf nu te bekijken op Disney+

In mei verscheen de live-actionremake van The Little Mermaid in de zalen. De film wordt door velen gezien als de beste live-actionremake van Disney tot op heden. De hoofdrol in The Little Mermaid is weggelegd voor Halle Bailey, die heel wat lof ontving voor haar belichaming van het bekende personage. Wie de film niet kon zien in de cinema (of gewoon nog een keertje wil bekijken) kan dat nu doen via de streamingdienst Disney+.

De animatiefilm The Little Mermaid verscheen oorspronkelijk in 1989, maar nu, meer dan 30 jaar later, is de film terug. Deze keer ging het om een live-actionversie met zangeres en actrice Halle Bailey in de hoofdrol. Wie een abonnement heeft op Disney+ kan de film nu op de streamingdienst (her)bekijken.

The Little Mermaid

The Little Mermaid toont het bekende verhaal van Ariel (Haile Bailey). Ze is de jongste dochter van Koning Triton (Javier Bardem) die enorm beschermend is over haar. Toch wil Ariel graag de wereld boven water verkennen. Tijdens een tripje naar het wateroppervlak redt ze prins Eric (Jonah Hauer-King) na een schipbreuk. Wanneer haar vader daar achter komt, verbiedt hij haar om ooit nog naar boven te zwemmen. Maar de eigenwijze en nieuwsgierige Ariel wil Eric beter leren kennen en daarvoor neemt ze een drastische beslissing. In ruil voor haar stem krijgt ze van Ursula (Melissa McCarthy) benen.

In de live-actionremake van de film zijn de bekende nummers uit de animatiefilm te horen, maar ook enkele nieuwe songs. Daarnaast werden ook enkele verhaallijnen en songteksten aangepast anno 2023. En vanaf nu kan je de film dus eindeloos herbekijken op Disney+.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor The Little Mermaid:

Lees hier onze review van The Little Mermaid.

Meer
Lees meer...