‘The Masked Singer’: Dit is de winnaar van het tweede seizoen

Camille Dhont heeft het tweede seizoen van The Masked Singer op VTM gewonnen. Zij bleek na een wekenlange zoektocht in het kostuum van Miss Poes te zitten. Ook verliezende finaliste Ridder onthulde zich en bleek zangeres Loredana te zijn.

Konijn, Miss Poes en Ridder gingen vrijdagavond de finale van The Masked Singer op VTM in. Daar zongen ze elk twee nummers in de hoop het publiek te overtuigen dat ze bij de ultieme twee finalisten horen. Een laatste sing-off zou uiteindelijk bepalen wie het tweede seizoen van The Masked Singer won.

Miss Poes tegen Ridder

Vlak voor de ultieme finale moesten we in The Masked Singer afscheid nemen van Konijn. Achter dat masker bleek niemand minder dan Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit, te zitten. Na die onthulling kregen we Miss Poes en Ridder nog eenmaal te horen. Zij zongen in duet Let It Go uit de film Frozen.

Daarna wees een laatste stemronde Miss Poes aan als winnares. Vervolgens kregen we eerst te zien wie er in het pak van Ridder verscholen zat. Loredana De Amicis, 2Fabiola-zangeres en partner van Pat Krimson, bleek die gemaskerde te zijn.

Camille Dhont

Na een laatste optreden van Loredana was het dan tijd voor de ultieme onthulling. Voor een voltallige, rechtstaande jury deed Miss Poes eindelijk haar masker af. De onthulling toonde Camille Dhont als winnares van het tweede seizoen van The Masked Singer. De amper 20-jarige zangeres, bekend van #LikeMe en de hit Vuurwerk, volgt daarbij Sandra Kim op.

Meer
Lees meer...