‘The Mole’ zal niet te zien zijn op Netflix in België

Deze week dropte Netflix de eerste trailer van het spelprogramma The Mole. En zoals de titel al doet vermoeden, is dat programma volledig gebaseerd op De Mol die wij kennen. In de trailer was meteen ook te zien dat de Netflixversie heel wat bekende opdrachten heeft overgenomen. Maar die krijgen wij dus niet te zien, want The Mole zal niet te zien zijn in België.

Slecht nieuws voor wie uitkeek naar de release van The Mole op Netflix volgende maand, want het programma zal bij ons niet uitkomen. Dat maakte het Netflix Nederland en België vandaag bekend. Bij onze noorderburen zal het wel uitkomen. De reden waarom het hier niet uitkomt, is niet bekend. Al heeft het hoogstwaarschijnlijk met rechten te maken.

The Mole

Normaal zou op 7 oktober 2022 de Amerikaanse versie van De Mol uitkomen. Daarin moeten twaalf mensen samen opdrachten uitvoeren, maar één van hen zal proberen om die opdrachten te saboteren. Deze week lanceerde Netflix nog een trailer waarin te zien was dat er ook opdrachten uit de Belgische versie waren overgenomen.

Zo zou onder andere de opdracht met het sleuteltje in de kist, die met het pikante eten en die met de ontploffende stoelen deel uitmaken van The Mole. Maar die opdrachten zullen we in België dus niet te zien krijgen.

Geen release

Via een tweet maakte Netflix NL namelijk weten dat er op de Belgische versie van de streamingdienst niets zal verschijnen. “We hebben slecht nieuws voor België. Helaas zal The Mole niet te bekijken zijn in België. We snappen dat dat flink balen is, sorry”, schreef het.

Het is niet bekend of daar in de toekomst nog verandering in zal komen. We zullen dus nog even langer moeten wachten op een nieuwe versie van De Mol. Wanneer het nieuwe seizoen van de Belgische versie komt, is ook nog niet bekend.

Meer
Lees meer...