‘The Office (US)’ verdwijnt volgende maand van Netflix

Slecht nieuws voor de fans van The Office US. Want de serie zou volgende maand van Netflix verdwijnen. Dat laat Netflix Life weten in een podcast. De reden voor het vertrek is het feit dat de streamingrechten van de serie in januari aflopen. The Office zal nog tot en met 31 december te zien zijn op de streamingdienst.

Al sinds 2021 kunnen Netflix-abonnees genieten van een van de populairste remakes aller tijden. The Office US is nog steeds een van de populairste sitcoms aller tijden en vindt dan ook nog steeds makkelijk zijn weg naar de huiskamers. Maar dat zullen er binnenkort minder worden, want vanaf 1 januari is de serie in heel wat landen niet meer te zien op Netflix. En daar zou ook België bijhoren.

The Office (US)

Fans van The Office US moeten het al sinds 2013 zonder nieuwe afleveringen van de reeks doen. Maar dat lijkt niemand tegen te houden om de serie gewoon opnieuw te bekijken. De reeks is namelijk nog steeds een groot succes op Netflix.

Maar aan dat succes zal binnenkort dus een einde komen. Zowel What’s On Netflix als Netflix Life hebben namelijk laten weten dat de serie op 1 januari van de streamingdienst verdwijnt. Vanaf 2023 zal de serie in 20 verschillende landen niet meer te zien zijn en daar is België er één van. Dat komt doordat Netflix niet langer de streamingrechten van de reeks heeft.

Netflix-abonnees hebben dus nog iets minder dan een maand om de serie te bingen. Toch moeten fans nog niet alle hoop verliezen, want The Office US zal in ons land wel nog steeds te zien zijn op Prime Video.

Meer
Lees meer...