‘The Office’-showrunner: “Reboot is niet in productie, maar kan er wel ooit komen”

Fans van The Office dromen al sinds het einde van de reeks, in 2013, van nieuwe afleveringen met hun favoriete werknemers van het fictieve Dunder Mifflin. Verschillende acteurs hebben al laten weten dat ze een reboot zouden zien zitten, en nu heeft ook showrunner Greg Daniels zo’n reboot niet uitgesloten.

Fans van The Office US moeten het al sinds 2013 zonder nieuwe afleveringen van de reeks doen. Dit jaar zal dat dus een gat van ondertussen 9 jaar worden. En momenteel is er volgens showrunner Greg Daniels geen zicht op een reboot, al is dat in de toekomst niet uitgesloten.

“Zeker niet onmogelijk”

De showrunner sprak met entertainmentwebsite Collider over The Office. Toen hij de vraag kreeg of er een reboot van de legendarische reeks in ontwikkeling was, antwoordde hij heel duidelijk. “Nee, maar het is zeker niet onmogelijk”, klonk het.

https://youtu.be/l4mY2asIjWk

Daniels liet weten dat mocht er ooit een reboot komen, hij daar maar al te graag deel van zou uitmaken. “Ik zou er zo graag bij betrokken worden! Maar voorlopig werk ik nog aan twee andere shows.” Hij heeft dan over de donkere sci-fi komedie Upload van Amazon, en Space Force op Netflix.

Steve Carell? John Krasinski? Rainn Wilson?

De hoofdrol in die laatste reeks is voor Steve Carell, die ook in The Office meespeelde. Toen z’n personage Michael Scott in het zevende seizoen vertrok, verdween volgens fans ook het hart van de reeks. En helaas voor wie voorstander is van reboot, is net die acteur dat niet.

Hij liet weten dat een reboot nooit even goed zou kunnen zijn als de originele versie van The Office, hoe hard iedereen ook werkt. Gelukkig zijn er andere acteurs uit de reeks die zijn mening niet delen. Het gaat dan om John Krasinski (Jim Halpert) en Rainn Wilson (Dwight Schrute).

Meer
Lees meer...