Jim Parsons deed auditie voor ‘The Office’ voor hij Sheldon in ‘The Big Bang Theory’ werd

De hele wereld leerde Jim Parsons kennen als Sheldon Cooper in The Big Bang Theory. Maar dat was bijna niet het geval geweest. De acteur had namelijk auditie gedaan voor een rol in de pilot van The Office US. En als hij die rol had gekregen, dan zou hij nooit auditie gedaan hebben voor The Big Bang Theory.

Jim Parsons is momenteel de producer van de toekomstige serie Call Me Kat. Da’s de Amerikaanse variant van de Britse reeks Miranda. De hoofdrol in Call Me Kat is voor de Big Bang Theory-collega van Parsons, Mayim Bialik. Maar de acteur is niet altijd fan geweest van Amerikaanse herwerkingen van Britse sitcoms.

The Office US

Tijdens een panel over Call Me Kat vertelde Jim Parsons namelijk dat hij auditie had gedaan voor een rol in de pilot van The Office US, de Amerikaanse versie van de Britse sitcom The Office. Om welke rol het precies ging, verklapte Parsons niet.

Uiteindelijk werd de acteur niet gekozen, en eigenlijk vond hij dat ook niet zo erg. “Ik vond het echt belachelijk”, vertelde hij. “Het gaat over een kantoor. Mocht de VS z’n eigen show willen over een kantoor hadden ze die wel al gemaakt.”

The Big Bang Theory

https://youtu.be/Xb1P5uHrIuU

Fans van The Big Bang Theory zijn waarschijnlijk niet kwaad dat Parsons niet gecast werd in The Office. Dat zou namelijk betekend hebben dat hij nooit auditie voor The Big Bang Theory zou hebben gedaan. Op die manier zou Sheldon Cooper nooit het personage geworden zijn dat fans kennen en fantastisch vinden.

Minder goed nieuws voor de fans van de reeks, is er gekomen van Netflix. The Big Bang Theory verdwijnt daar namelijk op het einde van dit jaar. De reeks is nog te bekijken tot en met 30 december. Je hebt dus nog een dikke drie weken de tijd om alle 12 seizoenen van de reeks opnieuw te bingewatchen. Succes!

Op zoek naar iets anders om gat te vullen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...