‘Gossip Girl’, ‘How I Met Your Mother’ en meer verdwijnen in 2021 van Netflix

Alsof 2020 nog niet vreselijk genoeg was, houdt Netflix in de laatste dagen van het jaar de grote kuis in z’n aanbod. Onder andere Gossip Girl, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air zullen in 2021 niet meer op het platform te vinden zijn.

Liefste fans van Gossip Girl, hopelijk hebben jullie de komende weken veel tijd om te bingen. Want de serie is één van de verschillende titels die op 1 januari van Netflix verdwijnt. Andere titels zijn onder andere How I Met Your Mother, The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air.

Gossip Girl

Vanaf januari zullen fans van Gossip Girl hoogstwaarschijnlijk in een zwart gat vallen. Maar voorlopig kunnen we jullie jammer genoeg geen goed nieuws geven. Netflix heeft namelijk de rechten op de serie over de bekendste Upper East Siders niet verlengd, en momenteel is nog niet bekend waar de reeks dan wel naartoe trekt.

De kans is groot dat Gossip Girl binnenkort te zien zal zijn op HBO Max. De reboot van de reeks is er namelijk eentje van de streamingdienst die eind volgend jaar in Europa beschikbaar zal zijn. Bovendien heeft The CW (die Gossip Girl heeft gemaakt) een deal met HBO Max.

How I Met Your Mother

Ook How I Met Your Mother verdwijnt na 31 december van Netflix. De komische serie heeft (net als Gossip Girl, trouwens) een nogal controversieel (lees: slecht) einde. Maar de negen seizoenen die eraan vooraf gaan, hebben kijkers heel wat fijne herinneringen bezorgd.

De serie is momenteel nog terug te vinden op Netflix, maar verdwijnt daar dus op 1 januari. How I Met Your Mother maakt ook deel uit van de catalogus van Hulu.

The Big Bang Theory

Fans van The Big Bang Theory zullen nog sneller moeten bingewatchen. De serie telt namelijk 12 seizoenen en die zijn op Netflix beschikbaar tot en met 30 december. Meer seizoenen dus, en minder dagen om die te bekijken.

The Big Bang Theory is in de Verenigde Staten te bekijken via HBO Max. Dat streamingplatform verschijnt eind 2021 ook in Europa. Of we de serie ook in België via HBO Max zullen kunnen bekijken, is momenteel nog niet bekend. De reeks maakt ook deel uit van het aanbod van Amazon Prime.

The Fresh Prince of Bel-Air

Voor wie al eens kan genieten van een sitcom uit de jaren 1990 hebben we nog meer slecht nieuws. Want ook The Fresh Prince of Bel-Air verdwijnt uit de catalogus van Netflix. Net zoals bij Gossip Girl is de kans groot dat de serie verhuist naar HBO Max.

De streamingdienst heeft namelijk de reünie van The Fresh Prince gemaakt en uitgezonden. Die is eind vorige maand verschenen, en bevatte heel wat hilarische én hartverwarmende momenten.

Toch blijven bingewatchen op de streamingdienst? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...