‘How I Met Your Mother’: Robin Sparkles’ hit ‘Let’s Go To The Mall’ krijgt een lockdown-versie

How I Met Your Mother-actrice Cobie Smulders heeft het – net zoals de rest van de wereld – lastig met de quarantaine. Ze heeft er dan niets beters op gevonden dan Let’s Go To The Mall, de ‘hit’ van het alter ego van haar personage Robin Sherbatsky, in een nieuw lockdown-proof jasje te steken.

How I Met Your Mother-fans kennen Robin Sherbatsky (Cobie Smulders) vooral als one of the guys. Ze drinkt haar whiskey zuiver, rookt graag sigaren en kan wel overweg met een wapen. Maar het Canadese stukje van de vriendengroep heeft een geheim.

Let’s Go To The Mall

Toen ze nog in Canada woonde, was Robin een tienersterretje. Ze speelde Robin Sparkles aan de zijde van haar “beste vriendin Jessica Glitter” in de televisiereeks Space Teens. Toen Jessica Glitter de reeks verliet omdat ze zwanger was, stortte Robin Sparkles zich op haar muziekcarrière.

Robin Sparkles trok een jaar lang alle winkelcentra van Canada rond met haar ‘hit’ Let’s Go To The Mall. Die herinnering was nogal pijnlijk voor Robin Sherbatsky. Maar voor de Ted Mosby (Josh Radnor), Barney Stinson (Neil Patrick Harris), Marshall Eriksen (Jason Segel) en Lily Aldrin (Alyson Hannigan) was die net een reden voor veel plezier.

Let’s All Stay At Home

Nu niemand nog naar een winkelcentrum kan, vond How I Met Your Mother-actrice Cobie Smulders het een goed moment voor een nieuwe versie van haar ‘hit’: Let’s All Stay At Home. Die deelde ze met haar volgers op Instagram. “We can’t go to the mall, I’m so sorry“, klinkt het in de parodie, mét aangepast accent uiteraard.

https://www.instagram.com/tv/B_5lppOh4c2/

“Ik hoop dat dit jullie gedachten wat kan verzetten”, schreef ze onder de video. “Voor mij heeft het alleszins gewerkt!” De actrice/zangeres deelde ook verschillende goede doelen, waarnaar ze haar volgers doorverwijst. “Als je wil en kan, doneer dan alsjeblieft”, schreef Cobie Smulders op Instagram.

How I Met Your Mother herbekijken kan nog steeds via Netflix. Klaar met bingen? Misschien vind je wel iets nieuws tussen de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...