Politie ontdekt drugs en wapens op de privéjet Juice WRLD

Juice WRLD
EPA

Tijdens een politiezoektocht op de privéjet van de pas overleden rapper Juice WRLD vond de politie verschillende verboden middelen terug. Zo vonden de speurders onder andere wapens en drugs terug op het vliegtuig van de overleden rapper.

Op de privéjet van de 21-jarige, overleden rapper Juice WRLD werd een grote hoeveelheid drugs en wapens teruggevonden. Dat melden de Amerikaanse autoriteiten. Juice WRLD overleed afgelopen zondag in een ziekenhuis in Chicago toen hij plots ziek werd op de luchthaven.

41 zakjes marijuana

Tijdens een politiezoektocht op zijn privéjet vonden de speurders maar liefst 41 zakjes marijuana, zes flessen hoestsiroop met codeïne, twee 9 mm pistolen en .40-kaliber pistool. Daarnaast ontdekten de speurders ook nog een grote hoeveelheid aan kogels op het vliegtuig. De twee beveiligingsagenten van de rapper staan onder arrest voor het illegaal bezitten van wapens.

De autopsie van de 21-jarige rapper is nog niet afgerond. Er zijn nog meer testen nodig om volledig uit te sluiten waaraan Juice WRLD precies overleden is. Momenteel is het dus nog wachten op een officiële verklaring van de Amerikaanse autoriteiten die zijn doodsoorzaak zullen bekendmaken.

De Amerikaanse rapper kende zijn wereldwijde doorbraak met het nummer Lucid Dreams. Daarnaast nam hij ook samen met de Britse popster Ellie Goulding een nummer op dat Hate Me heet.

Gesponsorde artikelen