The Pussycat Dolls brengen eerste song en clip uit in meer dan 10 jaar maar één meisje doet niet meer mee

The Pussycat Dolls lossen nieuwe clip voor 'React'
Kobalt

The Pussycat Dolls hebben voor het eerst in tien jaar een nieuwe single gereleased. De bekende meisjesgroep maakte in december tijdens een uitzending van de Britse versie van X-Factor een grote comeback. We kregen al een stukje van het nieuwe liedje React, maar vandaag wordt de single officieel de wereld ingestuurd, inclusief ontzagwekkende videoclip.

The Pussycat Dolls veroverden de wereld met hits als Buttons en Don’t Cha, en nu zijn ze terug. In april gaan The Pussycat Dolls opnieuw op tour. Voorlopig staan er negen concerten in Groot-Brittannië gepland. Verder doen er geruchten de ronde dat de Dolls dit jaar nog een EP met nieuwe nummers lossen.

Interne rivaliteit

The Pussycat Dolls gingen vermoedelijk uit elkaar, omdat Nicole Scherzinger met alle aandacht ging lopen. Of de verstandhouding tussen de dames nu beter is, is niet helemaal duidelijk. Melody Thornton, de zesde ‘pussycat’, doet alleszins niet mee aan de reünie. Volgens heel wat Amerikaanse media zouden Melody en Scherzinger niet samen door de deur kunnen. De andere meisjes vonden het niet oké dat Nicole Scherzinger met alle faam ging lopen en Melody zou dat het meest hebben laten blijken.

Momenteel gaat een oude clip uit 2006 viraal waarin duidelijk de concurrentie tussen Melody en Nicole te zien is. Melody stal op het podium de solo van Nicole met hatelijke blikken als gevolg. 

Gesponsorde artikelen