‘The Super Mario Bros. Movie’ deelt nieuwe clip van Mario (Chris Pratt) in Mushroom Kingdom

De aankomende film The Super Mario Bros. Movie heeft een nieuwe clip gekregen. Daarin zien we hoe gameheld Mario (met de stem van Chris Pratt) Mushroom Kingdom verkent. Dat doet hij onder begeleiding van Toad (Keegan-Michael Key).

Nintendo, Illumination Entertainment – verantwoordelijk voor Minions-films – en Universal Pictures hebben een nieuwe clip van de langverwachte film The Super Mario Bros. Movie gedeeld. Het gaat hierbij om een animatiefilm die het live-action debacle Super Mario Bros. uit 1993 eindelijk moet doen vergeten. Begin oktober kreeg The Super Mario Bros. Movie al een poster en trailer.

Mario en Toad

Op de jaarlijkse Game Awards deelde Illumination nu dus een nieuw fragment uit de film. Op die beelden zien we Mario (Chris Pratt) op bezoek in Mushroom Kingdom. In The Super Mario Bros. Movie moet Mario namelijk hulp zoeken om zijn broer Luigi (Charlie Day) te bevrijden uit de handen van de tirannieke Bowser (Jack Black). Daarvoor heeft hij de hulp nodig van alle bekende personages uit de gamefranchise. In het fragment dat zojuist gedeeld werd, maken we uitgebreid kennis met Toad (Keegan-Michael Key) en het kleurrijke Mushroom Kingdoom. De korte clip bevat daarnaast heel wat verwijzingen naar de razend populaire games, die fans zeker zullen herkennen.

Net als in de trailer krijgen we twee belangrijke personages nog steeds niet te zien of te horen. Het is dus nog even wachten om te weten hoe Princess Peach (Anya Taylor-Joy) en Donkey Kong (Seth Rogen) zullen klinken.

Bekijk hier de clip uit The Super Mario Bros. Movie:

The Super Mario Bros. Movie is bij ons te zien in de cinema vanaf woensdag 5 april 2023.

Meer
Lees meer...