‘The Super Mario Bros. Movie’ krijgt trailer met stemmen van Jack Black en Chris Pratt

The Super Mario Bros. Movie heeft een eerste, uitgebreide trailer gekregen. In de eerste beelden van de animatiefilm krijgen we vooral Jack Black te horen als Bowser en een Chris Pratt als Mario.

Nintendo, Illumination Entertainment – verantwoordelijk voor Minions-films – en Universal Pictures hebben een eerste trailer van de langverwachte film The Super Mario Bros. Movie gedeeld. Het gaat hierbij een animatiefilm die het live-action debacle Super Mario Bros. uit 1993 eindelijk moet doen vergeten.

Indrukwekkende stemmencast

Een dag nadat de officiële poster van The Super Mario Bros. Movie gelost werd, volgde er een uitgebreide trailer van de aankomende film. Die begint met een agressieve Bowser (Jack Black) die het ‘leger’ van de Penguin King (Khary Payton) vernielt. Daarna verspringt het beeld naar Mario (Chris Pratt) die uit de lucht komt te vallen in Mushroom Kingdom. Daar wordt hij verwelkomd door Toad (Keegan-Michael Key) die hem rondleidt. De trailer eindigt met een kort fragment van Luigi (Charlie Day).

Daarmee krijgen we al een heel deel van de personages uit The Super Mario Bros. Movie te zien in de eerste trailer van de film. Ook de stemmen van enkele grote namen zijn al te horen. Andere belangrijke rollen die nog niet te zien zijn, zijn die van Princess Peach (Anya Taylor-Joy) en Donkey Kong (Seth Rogen).

Gemengde reacties op Chris Pratt

De eerste reacties van het publiek zijn over het algemeen positief. Vooral Jack Black en Keegan-Michael Key krijgen van de fans complimenten over hoe ze de stemmen van respectievelijk Bowser en Toad doen. Over de stem van Mario, door Chris Pratt, is een meer commotie en verdeeldheid. Charles Martinet, die in de videogames jarenlang de stemmen van Mario en Luigi deed, krijgt in The Super Mario Bros. Movie een nog onbekende cameo. Een officiële releasedatum voor de film is er nog niet.

Bekijk hier de trailer van The Super Mario Bros. Movie:

Meer
Lees meer...