‘The White Lotus’ start met opnames derde seizoen

De successerie The White Lotus is begonnen aan de opnames van het derde seizoen. Dat maakt HBO bekend via Instagram met een foto. Gisteren kwamen de fans nog te weten dat K-popster Lisa van BLACKPINK in het derde seizoen zal meedoen. Daarvoor werden ook andere acteurs en actrices al bekendgemaakt.

Een van de meest populaire reeksen van de laatste jaren is zonder twijfel The White Lotus. De reeks won al verschillende prijzen en het was dus ook geen verrassing dat er nog een derde seizoen aankomt. Dat seizoen zal zich in Thailand afspelen, maar een exacte releasedatum is er nog niet.

Toch is er licht voor de fans, want gisteren kondigde de productie aan dat de opnames in Thailand zijn begonnen. Hoe lang die precies zullen duren, is nog niet bekend.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuisde het verhaal naar Sicilië, Italië.

Fans van de HBO-reeks weten hoe belangrijk de locatie van het seizoen is voor het verhaal. Dus was het ook voor de makers een grote opdracht om opnieuw een gepaste locatie te vinden. Dat maker Mike White opnieuw naar een ander continent wou trekken, was al even duidelijk en uiteindelijk werd het Thailand.

Begin opnames

De laatste maanden maakten de makers heel wat castleden bekend. Het ging over onder andere Jason Isaacs (Lucius Malfoy in Harry Potter), Leslie Bibb (Iron Man), Parker Posey (Scream 3), Michelle Monaghan (True Detective), Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous), Patrick Schwarzenegger (Gen V), Walton Goggins (Fallout), Sarah Catherine Hook (American Crime Story), Sam Nivola (Maestro), Aimee Lou Wood (Sex Education) en sinds gisteren dus ook Lisa van BLACKPINK.

Die groep zal de komende maanden dus samen doorbrengen in Thailand voor de opnames van het derde seizoen. Dat die opnames ondertussen officieel zijn begonnen, werd gisteren bevestigd door de officiële Instagram-pagina van de reeks.

Bekijk de aankondiging hier:

The White Lotus seizoen 3 zal in 2025 verschijnen.

Meer
Lees meer...