Lisa (BLACKPINK) zal te zien zijn in ‘The White Lotus’ seizoen 3

Lisa van de K-popgroep BLACKPINK krijgt een rol in het derde seizoen van de HBO-reeks The White Lotus. Voor het derde seizoen zal The White Lotus na Hawaii en Sicilië afreizen naar Thailand, het thuisland van Lisa.

Er is opnieuw een naam toegevoegd aan het derde seizoen van The White Lotus. Het gaat om Lalisa Manobal, die beter bekend is onder haar artiestennaam Lisa van de K-popgroep BLACKPINK. Zij zal in de serie haar eerste acteerrol spelen.

The White Lotus

Deze maand starten de opnames voor het derde seizoen van The White Lotus. Aanvankelijk zou het derde seizoen zich afspelen in een resort in Japan, maar uiteindelijk besloten de makers om naar Thailand te trekken. Dat kwam vooral doordat de Thaise overheid een betere korting kon aanbieden.

In het Thaise White Lotus-resort zullen we een nieuwe groep vakantiegangers volgen, die waarschijnlijk geen al te rustgevende vakantie tegemoet gaan. We kenden al heel wat namen voor het derde seizoen van The White Lotus en nu is er daar dus nog eentje aan toegevoegd.

Lisa

Lisa maakte in 2016 haar debuut als een van de leden van BLACKPINK. Het gaat om een Zuid-Koreaanse girlgroup, maar Lisa is eigenlijk afkomstig uit Thailand. Vorig jaar liep het contract van de leden van BLACKPINK bij het agentschap YG Entertainment ten einde, waarna Lisa haar eigen agentschap oprichtte. Dat agentschap kreeg de naam LLOUD en vertegenwoordigt Lisa nu dus tijdens haar eerste rol als actrice. Voor activiteiten als BLACKPINK blijft Lisa, net zoals de rest van het viertal, wel verbonden aan YG Entertainment.

De andere namen die al bekend waren voor het derde seizoen van The White Lotus zijn Jason Isaacs (Lucius Malfoy in Harry Potter), Leslie Bibb (Iron Man), Parker Posey (Scream 3), Michelle Monaghan (True Detective), Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous), Patrick Schwarzenegger (Gen V), Walton Goggins (Fallout), Sarah Catherine Hook (American Crime Story), Sam Nivola (Maestro), Parker Posey (The Staircase), Tayme Thapthimthong (Mechanic: Resurrection), Christian Friedel (The Zone of Interest), Julian Kostov (Shadow and Bone), Morgana O’Reilly (Housebound), Lek Patravadi (eerste rol), Shalini Peiris (The Ark), Carrie Coon (Gone Girl), Scott Glenn (The Bourne Legacy), Francesca Corney (The Buccaneers), Nicholas Duvernay (Purple Hearts), Arnas Fedaravičius (The Last Kingdom), Natasha Rothwell (The White Lotus), en Aimee Lou Wood (Sex Education).

Acteur Miloš Biković zou eerst ook te zien zijn in het nieuwe seizoen, maar werd door banden met Rusland ondertussen van de castlijst verwijderd. Enkel van Natasha Rothwell weten we wie ze zal spelen, zij was in het eerste seizoen van The White Lotus namelijk al te zien als Belinda Lindsey. Voor de rest van de cast is er nog niets geweten over de rolverdeling.

Meer
Lees meer...