Aimee Lou Wood (‘Sex Education’) zal te zien zijn in ‘The White Lotus’ seizoen 3

The White Lotus heeft nog enkele nieuwe namen toegevoegd aan de cast voor seizoen 3. De HBO-reeks verscheen voor het eerst in 2021 en kreeg in 2022 een tweede seizoen. Het derde seizoen werd al in 2022 aangekondigd, maar zal dus nog wel even op zich laten wachten, al krijgen we steeds meer updates.

Het derde seizoen van The White Lotus werd al in november 2022 aangekondigd. Na seizoenen in Hawaii en Sicilië, zal de reeks zich voor het derde seizoen afspelen in Thailand. The White Lotus is een anthologiereeks, wat betekent dat de seizoenen vrijwel volledig los staan van elkaar. Daardoor zullen we ook in het derde seizoen een nieuwe cast krijgen.

Thailand

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan het derde seizoen van The White Lotus. Aanvankelijk zou het derde seizoen zich afspelen in een resort in Japan, maar uiteindelijk besloten de makers om naar Thailand te trekken. Dat kwam vooral doordat de Thaise overheid een betere korting kon aanbieden.

In het Thaise White Lotus-resort zullen we een nieuwe groep vakantiegangers volgen, die waarschijnlijk geen al te rustgevende vakantie tegemoet gaan. We kenden al enkele namen voor het nieuwe seizoen en daar zijn er nu nog enkele aan toegevoegd.

Aimee Lou Wood

Aimee Lou Wood, die we vooral kennen als Aimee uit Sex Education, zal te zien zijn in het derde seizoen van The White Lotus. Daarnaast werden ook Patrick Schwarzenegger (Gen V), Walton Goggins (Fallout), Sarah Catherine Hook (American Crime Story) en Sam Nivola (Maestro) toegevoegd aan de cast.

Eerder kwamen we al te weten dat Natasha Rothwell, die te zien was in het eerste seizoen van The White Lotus, zal terugkeren als Belinda. Daarnaast werden ook Jason Isaacs (Lucius Malfoy in Harry Potter), Leslie Bibb (Iron Man), Parker Posey (Scream 3), Michelle Monaghan (True Detective) en Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous) al bevestigd voor het derde seizoen van The White Lotus.

Er wordt vermoed dat de opnames volgende maand van start zullen gaan. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van The White Lotus zal verschijnen.

Meer
Lees meer...