‘The Witcher’: Netflix deelt eerste poster van derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van The Witcher, want het derde seizoen van de prestigieuze reeks komt steeds dichterbij. Netflix deelde daarvan zojuist een eerste poster en kondigde daarbij aan dat er morgen nog meer nieuws komt van The Witcher seizoen 3.

In december 2019 kwam het eerste seizoen van The Witcher uit. De reeks werd toen aangekondigd als het antwoord van Netflix op Game of Thrones. Hoewel The Witcher meteen veel fans voor zich wist te winnen, kon de serie nooit die extreem hoge verwachtingen inlossen.

Na het eerste seizoen moesten de fans twee jaar wachten op een vervolg. Dat kwam er uiteindelijk in december 2021. Op dit moment is het derde seizoen van de serie in postproductie, maar is er nog geen specifieke releasedatum voor de nieuwe afleveringen. Volgens de meest recente berichten zou dat komende zomer zijn. Mogelijk gaat het daarbij wel enkel om het eerste deel, want er zijn geruchten dat Netflix het derde seizoen van The Witcher in twee delen wil releasen.

Releasedatum?

Over het derde seizoen van The Witcher is al vrij veel geweten. Zo zal het het laatste zijn van acteur Henry Cavill, die vervangen wordt door Liam Hemsworth als Geralt of Rivia. Daarnaast zou de reeks opnieuw dichter aansluiten bij de originele boeken van Andrzej Sapkowski. Dat belooft showrunner Lauren Schmidt Hissrich eind vorig jaar. Veel fans hadden namelijk kritiek op het feit dat de eerste twee seizoen hard afweken van het bronmateriaal.

Nu heeft Netflix dus een eerste poster gedeeld van dat aankomende derde seizoen. Daarbij hoort ook de boodschap “Tot morgen”. We mogen op dinsdag 25 april dus meer nieuws verwachten. Mogelijk gaat het om een releasedatum of zelfs een korte teaser trailer.

Het derde seizoen van The Witcher verschijnt vermoedelijk komende zomer op Netflix.

Meer
Lees meer...