Left Right
scrollTop top

‘The Witcher’ seizoen 2 verschijnt nog dit jaar op Netflix


The Witcher
© Netflix

Er is goed nieuws voor fans van The Witcher, want Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van de reeks nog dit jaar zal verschijnen op Netflix. Normaal zou het tweede seizoen al in het begin van 2021 op de streamingdienst te vinden zijn, maar door de uitbraak van het coronavirus lagen de opnames enkele maanden stil.

Het tweede seizoen van The Witcher zal in het najaar van 2021 te vinden zijn op Netflix. Dat heeft de streamingdienst vandaag bevestigd. Het tweede seizoen van de reeks werd al bevestigd nog voor het eerste seizoen verscheen. En dat was een slimme zet want “Netflix’ antwoord op Game of Thrones“ werd een gigantisch succes.

The Witcher seizoen 2

The Witcher Twitter
Screenshot Twitter

Hoewel we dus al lang wisten dat er een tweede seizoen zou komen van The Witcher was de lanceerdatum ervan een groot raadsel. Enkele weken geleden kwamen we wel te weten dat de opnames voor het tweede seizoen afgerond waren. Met een foto van hoofdrolspeler Henry Cavill maakte Netflix toen duidelijk dat het seizoen volledig ingeblikt was.

Tijdens de briefing van Netflix over de financiële cijfers van het eerste kwartaal van 2021, maakte Netflix co-CEO en Chief Content Officer Ted Sarandos bekend dat het tweede seizoen van The Witcher zal verschijnen in het vierde kwartaal van 2021. Een exacte datum kregen we nog niet, maar we mogen het seizoen dus verwachten ergens tussen oktober en december 2021. De Twitter-bio van The Witcher kreeg daardoor ook al een update. Zo staat er nu te lezen: “Seizoen 2 verschijnt in 2021”.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…