‘Thuis’ verwelkomt vanavond nieuw vast personage

Fans van Thuis zullen vanavond, maandag 21 oktober, voor het eerst kennis maken met Adam. Hij is een nieuw personage dat vanaf nu deel zal uitmaken van de vaste cast. De rol van Adam wordt gespeeld door Jasper Heyman.

Met Kim Van Oncen als yogalerares Lyn en Evelien Van Hamme als kinderpsychiater Anna zijn er dit seizoen al twee nieuwe castleden toegevoegd aan Thuis. Daarnaast maakte recent ook Kobe Debie voor het eerst zijn opwachting. Hij speelt namelijk sinds kort Robin Bomans.

Adam

Op maandag 21 oktober komt er nog een nieuw personage toe in de wereld van Thuis. Niels (Wannes Lacroix) zal daarvoor zorgen. Hij moest de laatste tijd vooral luisteren naar de vele liefdesperikelen van zijn zus Silke (Ivana Noa) en bestie Viv (Lynn Van Den Broeck) over Lowie (Matthias Vergels). Maar nu denkt hij eindelijk nog eens aan zichzelf.

Niels neemt zo Adam mee naar huis. Het lijkt aanvankelijk een korte fling te zijn, maar al snel zal duidelijk worden dat Niels meer voelt. Adam is een vrolijke en sociale jongen, hij is dj en experimenteert graag met zijn uiterlijk. Verder is hij erg begaan met het klimaat en zet hij zich ook actief in voor een groenere toekomst. Dat laatste blijkt ook uit zijn lievelingseten, namelijk vegan kaaskroketten.

Jasper Heyman

De rol van Adam wordt gespeeld door Jasper Heyman. Die kan je onder andere kennen van Campus 12 en een kleine rol in Familie. Vorig jaar speelde hij aan de zijde van Thuis-collega Elise Roels in de webreeks Wat is de kans!, geregisseerd door een andere collega Lennart Lemmens.

Jasper Heyman maakt ook al twee jaar deel uit van de KetnetBand.

Thuis is elke weekdag om 20.25 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX.

Meer
Lees meer...