Tickets comedyshows ‘Taboe’ van Philippe Geubels zijn vanaf nu te koop

Dit najaar keert Taboe met Philippe Geubels terug naar Eén. Daarin bewijst de komiek opnieuw dat er geen enkel onderwerp is waar je niet mee kan lachen. Het eerste seizoen van het programma werd een groot succes, waardoor het tweede natuurlijk niet kon uitblijven. En jij kan bij de opnames zijn.

In Taboe trekt Philippe Geubels elke week op pad met een groep mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen. In het eerste seizoen trok de komiek er zo bijvoorbeeld op uit met holebi’s en mensen met een fysieke handicap. Op het einde van die week houdt Geubels een standupcomedyshow waarop hij bewijst dat je wel degelijk met deze mensen kan lachen, op een respectvolle manier. En voor die shows is hij nog op zoek naar publiek.

Taboe

Vanaf vandaag kan je via de website van Eén tickets kopen voor de verschillende comedyshows van het tweede seizoen van Taboe. De shows gaan door op 15, 17, 19 en 21 september in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Elke dag staan er twee shows op de planning: eentje om 18u30 en eentje om 21u15. Elke show staat in het teken van één van de onderwerpen die dit seizoen aan bod komen. De eerste rij in de schouwberg is voorbehouden voor de gasten van Philippe Geubels.

De show start telkens met een kort reisverslag van Philippe en zijn gasten, zodat je weet wie de mensen zijn die het onderwerp vormen van de show. De show zal ook gefilmd worden en zal dan later in het programma te zien zijn.

Dit zijn de specifieke shows:

  • 15 september – 21.15 uur: Proefopname met mix van thema’s
  • 17 september – 18.30 uur: Mensen met autisme en ontwikkelingsstoornissen
  • 17 september – 21.15 uur: Mensen die geworsteld hebben met een verslaving
  • 19 september – 18.30 uur: Genderdiversiteit
  • 19 september – 21.15 uur: Mensen met een opvallend uiterlijk
  • 21 september – 18.30 uur: Mensen met een onvervulde kinderwens
  • 21 september – 21.15 uur: Vrouwen

Een ticket voor een van de shows kost 12 euro en is te koop via de website van de Arenbergschouwburg.

Meer
Lees meer...