‘Tiger King 2’ krijgt trailer: “Je dacht dat je alles al gezien had”

Ieders guilty pleasure tijdens de eerste lockdown, Tiger King, komt volgende maand terug. Sinds de release van het eerste seizoen is er namelijk heel wat gebeurd in de levens van hoofdrolspelers uit de reeks. Tijd dus om nog eens polshoogte te nemen. En als we de trailer mogen geloven, is het er niet rustiger op geworden.

De geruchten deden al langer de ronde en nadat Netflix het per ongeluk zelf verklapte, kwam er de officiële bevestiging: Tiger King komt terug. De streamingdienst heeft de officiële trailer losgelaten op de wereld en die belooft opnieuw een seizoen vol absurde taferelen.

Tiger King 2

In het eerste seizoen maakten we kennis met Tiger King Joe Exotic en zijn vete met Carole Baskin. Zoals we op het einde van dat seizoen te weten kwamen, zit Joe Exotic momenteel een gevangenisstraf uit voor het mishandelen van dieren en het plannen van een moord op Carole Baskin.

De afgelopen maanden kwam Joe regelmatig in het nieuws. Hij probeerde namelijk op verschillende manieren vrij te komen omdat hij er nog steeds van overtuigd is dat hij onterecht in de gevangenis zit. Zijn zoo is momenteel in handen van Jeff Lowe en ook daar is alles flink door elkaar geschud door de Neflixreeks. Zo beweert Jeff Lowe nu “meer geld dan God” te hebben. Dat bewijst hij door een met diamanten versierde ketting met daarop ‘Tiger King’ te kopen.

Trailer

In de trailer voor het tweede seizoen, dat volgende maand verschijnt op Netflix, krijgen we al een voorsmaakje van wat er ons te wachten staat. We krijgen zo de stem van Joe te horen vanuit de gevangenis, die het gevoel heeft dat hij moet boeten voor de fouten van anderen die nu op zijn kosten profiteren. We krijgen al wat beelden van de zoo te zien, die nu gerund wordt door Jeff Lowe en Tim Stark. Die laatste zou daarbij boobytraps geïnstalleerd hebben in de dierentuin omdat hij bang was dat iemand z’n dieren zou komen stelen.

Een deel van het tweede seizoen van Tiger King zal ook in het teken staan van de verdwijning van Don Lewis, de voormalige echtgenoot van Carole Baskin. We weten natuurlijk allemaal wie volgens Joe Exotic achter die verdwijning zit, maar officieel is dit nog steeds een onopgeloste zaak.

En voor wie er al op zat te hopen: ja, James Garretson zal opnieuw te zien zijn op een jetski.

Bekijk hier de trailer voor Tiger King 2:

https://youtu.be/pT4NYto3abM

Tiger King 2 is vanaf woensdag 17 november te vinden op Netflix. Zoek je in tussentijd nog een nieuwe serie? Neem dan een kijkje op onze lijst met de 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...