Left Right
scrollTop top

‘Tiger King’ seizoen 2 komt er “binnenkort” aan op Netflix


Tiger King Netflix
© Netflix

Na zo’n 18 maanden wachten, wordt het geduld van fans van Tiger King eindelijk bijna beloond. Netflix liet namelijk kortstondig weten dat het tweede seizoen van de docureeks “coming soon” is. Een dag later is die boodschap alweer verdwenen, maar toch lijkt het niet lang meer te duren voor we het vervolg krijgen van Tiger King.

Zo’n anderhalf jaar geleden begon de wereldwijde coronapandemie, maar maakten we ook voor het eerst kennis met Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. De docureeks op Netflix was meteen een gigantisch succes en er was dan ook al snel sprake van een vervolg. Aanvankelijk ging dat in het voorjaar verschijnen, maar tot nu toe is het nog altijd wachten op seizoen 2.

Coming soon

Daar kwam deze week eindelijk verandering in. Op Netflix verscheen namelijk ineens “Tiger King 2 coming soon“. Een dag later was het bericht wel opnieuw verdwenen, maar alles wijst erop dat het vervolg er binnenkort inderdaad aankomt. Meerdere van de hoofdrolspelers hebben dat recent ook al laten uitschijnen in verschillende media.

Joe Exotic

Het tweede seizoen van Tiger King zal logischerwijs opnieuw draaien rond Joe Exotic. De voormalige dierentuineigenaar zit sindsdien in de gevangenis, ondanks zijn verwoede pogingen om gratie te krijgen van de vorige Amerikaanse president Donald Trump.

Ondertussen is Joe Exotic ook gescheiden van zijn man Dillon Passage, zag hij zijn zoo in de handen vallen van zijn aartsrivale Carole Baskin en is er bij hem prostaatkanker vastgesteld. Ondertussen zijn ook heel wat andere hoofdrolspelers verder in opspraak geraakt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…