TikTokker deelt lifehacks en weetjes die je zou moeten kennen voor je 30 wordt

TikTok is een goudmijn aan nuttige lifehacks, tips en weetjes. Ook TikTokker Sidney Raz draagt daaraan bij. De 33-jarige creator uit Los Angeles heeft namelijk een account waarmee hij anderen tips en tricks wil geven voor ze 30 jaar worden. Veel van die (makkelijke) hacks wist hij namelijk zelf nog niet voor hij die leeftijd had.

Sidney Raz is een van de nieuwe grote sterren op TikTok. Hij begon in 2020 met video’s te maken waarin hij kijkers handige lifehacks leert. In het begin van zijn carrière was de TikTokker 30 jaar oud en was zijn doel om zoveel mogelijk hacks en random weetjes door te geven aan mensen die jonger waren dan hem. En dat lukte, want ondertussen heeft Raz al meer dan 3 miljoen volgers op de app.

Algemene kennis

Bang om 30 jaar te worden? Dat hoeft niet met de video’s van TikTokker Sidney Raz. Via zijn account deelt hij namelijk allemaal lifehacks die hij zelf niet wist voor hij die leeftijd bereikte. Dat gaat van handleidingen om een blik te openen, tot de meest random weetjes over spinnen en andere dieren.

Ook als je nog lang geen 30 bent, kan je met een aantal van die weetjes indruk maken bij vrienden of familie. Maar uiteindelijk vindt Raz het belangrijk om mensen iets te kunnen bijbrengen. Een aantal van zijn video’s zijn dan ook enorm nuttig.

Zo leert hij zijn kijkers bijvoorbeeld hoe ze een blik kunnen openen met een lepel, hoe je een reiskussen deftig gebruikt en hoe je een overlopende koffietas kan tegenhouden. Daarnaast lijkt de 33-jarige man ook een encyclopedie op twee benen, want ook over de meest random zeken heeft hij weetjes klaar. De ideale handleiding voor bijna-30-jarigen dus.

Bekijk hier een aantal TikToks:

@sidneyraz for road trips & planes #tiktoktaughtme #tiktokpartner #roadtrip #tipsandtricks #todayilearned #todayyearsold #inmy30s #traveltips #lifehacks ♬ original sound – sidneyraz
@sidneyraz a revelation in a spoon #tea #mug #firsttime #spoon #learnontiktok #inmy30s #tipsandtricks #lifehack #greenscreensticker ♬ original sound – sidneyraz
@sidneyraz #stitch with @yesimdiane just wow #firsttime #chopsticks #learnontiktok #chopstickstutorial #tipsandtricks #lifehack #inmy30s ♬ original sound – sidneyraz
Meer
Lees meer...