TikTok: Deze simpele tip helpt tegen slapeloosheid

Iedereen heeft wel eens last van gedachten die niet lijken stil te staan of allemaal werk- of schoolgerelateerde dingen die in je hoofd blijven hangen. Daar heeft TikTokker @youngeryoudoc iets op gevonden. Hij deelde een makkelijke techniek waarmee je zowel de slapeloosheid als de stress kan tegengaan.

Wie aan TikTok denkt, die denkt vaak aan gekke dansjes en bizarre verhalen. Toch bestaan er ook heel wat accounts die tips en tricks meegeven die belangrijk kunnen zijn om een aantal dingen makkelijker te maken. Zo is er ook het account YoungerYouDoc, dat is een jonge dokter die allerlei video’s maakt rond gezondheid. Hij deelde nu een TikTok waarin hij uitlegt hoe je makkelijk in slaap kan vallen.

Slaapproblemen

Het TikTok-account YoungerYouDoc deelt al een tijdje allerlei video’s rond gezondheid. En een van zijn video’s kan enorm handig zijn voor mensen die minder makkelijk in slaap kunnen vallen. Dat valt namelijk met een heel simpele truc te verhelpen. In dezelfde video geeft hij ook een tip tegen stress.

De truc waarover de TikTokker het heeft is heel gemakkelijk. Het gaat niet over militaire technieken of lange ademhalingsoefeningen, maar wel over een simpele beweging. Je zou namelijk slaperig worden door in kleine cirkels over je pols te wrijven. Dat zou je twee tot drie minuten moeten volhouden tot je in slaap valt.

Andere kwaaltjes

In dezelfde video haalt hij nog een aantal gelijke trucs aan. Zo zou je ook leniger worden door een tijdje rond je slaap te wrijven en helpt een simpel boek op je borst je in stressvolle momenten. Ook de rest van zijn account staat vol tips en tricks om makkelijker om te gaan met bepaalde kwaaltjes. De TikTok-gebruikers zijn alvast fan, want YoungerYouDoc heeft ondertussen al meet dan 100.000 volgers.

Bekijk de TikTok hier:

Meer
Lees meer...