Vrouw betrapt man die tijdens vlucht foto’s neemt van haar voeten

Een nieuwe week betekent een nieuw bizar TikTok-verhaal. Deze keer geen handige lifehacks of leuke trends, maar een creepy gebeurtenis op het vliegtuig. TikTokker Alina Bedrossian deelde namelijk een video waarin ze vertelt over haar laatste vliegtuigtrip. Tijdens de vlucht nam een onbekende man foto’s van haar voeten, waarna hij die bewerkte.

TikTok is de place to be als je rare verhalen wil horen. En ook deze week zijn er weer heel wat bizarre gebeurtenissen gedeeld op de app. Eén daarvan is het verhaal van Alina Bedrossian (@alibedrossian). Zij vertelde op de app hoe ze is lastiggevallen op het vliegtuig. Daar nam een man ongevraagd foto’s van haar voeten. Daarna zat de man die foto’s ook zonder schaamte, en in het zicht van het meisje, te bewerken.

Fetisj

Het lijkt wel alsof alle rare gebeurtenissen zich op een vliegtuig afspelen. Eerder deelden we al verhalen over een man die tijdens een vlucht porno zat te kijken en over hoe een vrouw een kat borstvoeding gaf. Deze week komt daar nog een bizar verhaal bij. Een Amerikaanse influencer, Alina Bedrossian, liet in een video op de app namelijk zien hoe ze werd lastiggevallen.

De video bevat bewijs van alles wat Bedrossian heeft meegemaakt. Zo zien we een man die de camera van zijn gsm naar haar voeten richt, waarna hij ze zonder schroom begint te bewerken. Op zijn foto’s is te zien hoe het meisje open sandalen droeg, waardoor haar tenen en nagels goed zichtbaar waren. Waarschijnlijk gaat het dus over een (creepy) man met een voetenfetisj.

In het bijschrift van de TikTok staat “WTF moest ik zeggen”, waarmee Bedrossian zichzelf meteen wou verdedigen. Toch kreeg ze naast heel wat steunbetuigingen ook veel commentaar. Velen vonden dat ze meteen een van de medewerkers had moeten roepen om de gebeurtenis uit te leggen.

Bekijk de TikTok hier:

@alibedrossian Cuz wtf am I supposed to say😭 #weirdo #delta #floridaman #FindYourEdge #fyp ♬ The woman was too stunned to speak – xenomorphgirl
Meer
Lees meer...