TikTok in de ban van vrouw die kat borstvoeding geeft op vliegtuig

Op TikTok gaan sinds gisteren vier video’s over een vrouw die een kat borstvoeding geeft op een vliegtuig de ronde. In de video’s is te zien hoe een man aan het vliegtuigpersoneel uitlegt dat de vrouw naast hem borstvoeding geeft aan een kat, maar zij beweert dat het gaat om een baby. Hoe verder het verhaal vordert, hoe vreemder het wordt.

Er gaan wel vaker vreemde video’s viraal op TikTok, maar deze is wel heel bijzonder. Het gaat om een reeks video’s waarop er ophef ontstaat op een vliegtuig. Een vrouw geeft daar namelijk borstvoeding op haar stoeltje. Op zich is daar niets mis mee en is dat ook toegelaten op een vliegtuig, maar de vrouw heeft geen baby vast.

Borstvoeding aan kat

In deel één van de reeks is te zien hoe een man aan het vliegtuigpersoneel uitlegt dat de vrouw naast hem borstvoeding aan het geven is aan een kat. Zelf beweert ze dat het om een baby gaat. In de eerste video is de kat/baby in een doek gewikkeld, dus krijgen we nog niet te zien wie er gelijk heeft.

@alessiavaesenn

#fy #fypシ #fyp #viral

♬ origineel geluid – Alessia

In de tweede video legt de vrouw uit dat de man achter haar allergisch is voor katten en geen reactie heeft. Daarom zou er dus geen kat in de buurt zijn. In diezelfde video vraagt het vliegtuigpersoneel ook om de baby te tonen, maar dat weigert de vrouw te doen omdat ze dan ook haar borst zou moeten ontbloten. Een man op de rij achter de vrouw toont een foto die hij nam van de kat, maar ook die is nog niet duidelijk genoeg. Daardoor blijft het mysterie dus groot.

@alessiavaesenn

Antwoorden aan @gala_claux part 2 #fy #fypシ #fyp #viral

♬ origineel geluid – Alessia

In de derde video vraagt het personeel opnieuw om het dekentje weg te halen en de “baby” te tonen. Maar de vrouw blijft weigeren en zegt dat ze het dekentje dan wel mogen wegnemen, maar dat dat een grote schending van haar privacy zou zijn.

@alessiavaesenn

Antwoorden aan @xluv.bp part 3 #fy #fypシ #fyp #viral

♬ origineel geluid – Alessia

En dan is het tijd voor de grote finale in deel vier. Daarin wordt het dekentje opgetild en krijgen we inderdaad een kat te zien. Al zegt de vrouw dat het niet gaat om een kat, maar wel om een lynx. Het zou gaan om haar emotional support kat. Maar op het einde krijgen we ook de opmerkelijke ogen te zien van de kat en daardoor wordt duidelijk dat de kat niet leeft.

@alessiavaesenn

Antwoorden aan @anonymous7588 watch till the end😂😭💀 #fy #fypシ #fyp #viral

♬ origineel geluid – Alessia

Re-enactment

We hebben goed en slecht nieuws. Eerst het goede nieuws: de beelden in de TikToks zijn een parodie en zijn dus niet echt. Het gaat om een video van de Facebookpagina The Gooch, die vorige week gedeeld werd. Die beelden werden opgeknipt en verspreid op TikTok.

Maar er is dus ook slecht nieuws. Het verhaal zou namelijk wel echt zijn. Eind november verscheen er een post op Twitter. Het ging om een foto van een post die gestuurd werd via het systeem dat gebruikt wordt door piloten om korte berichten te sturen naar collega’s die zicht niet aan boord van het vliegtuig bevinden.

In het bericht stond dat op een vlucht van Delta Airlines een vrouw een kat borstvoeding aan het geven was en weigerde om de kat terug in z’n mandje te steken. Van dit incident bestaan – gelukkig – geen beelden en moeten we dus geloven dat de getuigenissen waar zijn.

Meer
Lees meer...