Je kan nu bijna 60 euro per uur krijgen om DIY-video’s te bekijken op TikTok

Goed nieuws voor wie nog op zoek is naar zijn, haar of hun droomjob. Een Britse website zoekt namelijk iemand die video’s met DIY-hacks op TikTok wil bekijken en reviewen en heeft daar maar liefst 50 pond (bijna 60 euro) per uur voor over.

TikTok is tegenwoordig de verzamelplaats van heel wat zaken. Terwijl op de app vroeger vooral dansjes te zien waren, kan je er nu ook terecht voor onder andere muziek, celebs en heel wat lifehacks. Die DIY-hacks zijn echter niet allemaal van even goede kwaliteit. Zo zijn er sommigen die je echt kunnen helpen, terwijl anderen juist eerder gevaarlijk zijn. Het onderscheid tussen beide is niet altijd even makkelijk te maken.

TikTok Hack Reviewer

Dat probleem bracht de website MaterialsMarket.com op een idee. Het bedrijf verbindt professionele stielmannen en hobbyisten met materiaalleveranciers. “We hebben allemaal online hacks gezien – vooral doe-het-zelf-hacks – die nuttig kunnen zijn, maar aan de andere kant helemaal niet betrouwbaar zijn en tot rampen kunnen leiden! Dit is een perfecte manier om een ​​leuk platform als TikTok te gebruiken om het ethos van de Materials Market te bevorderen en het leven van doe-het-zelvers en toekomstige verbouwers te helpen met onze handleidingen”, legt Samuel Hunt, mede-oprichter van de website, uit aan indy100.

Om hen daarbij te helpen rekruteert het bedrijf de allereerste ‘TikTok Hack Reviewer‘ ooit. De bedoeling is dat die allerhande DIY- en renovatievideo’s bekijkt op TikTok en daar de beste en meest nuttige uit selecteert. Die video’s moet hij, zij of hun vervolgens voorzien van review.

“Zo snel mogelijk solliciteren”

“Ik ben er absoluut zeker van dat dit voor velen een droombaan zal zijn, aangezien veel mensen sowieso de neiging hebben om gratis tijd op TikTok te verspillen. Ik raad iedereen dan ook aan om zo snel mogelijk te solliciteren”, besluit Hunt.

Geïnteresseerde kandidaten hebben tot 22 december 2021 de tijd om zich aan te melden op de website van Materials Market. Kandidaten moeten vloeiend Engels kunnen schrijven, enige ervaring hebben met doe-het-zelven en toegang hebben tot TikTok. De opdracht is voorlopig voor 10 uur en daarvoor betaalt het bedrijf 50 pond (bijna 60 euro) per uur, naast de kosten van je wifi.

Meer
Lees meer...